WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, April 11, 2010

Kami sbagai Akak Senior ~ Pioneer~ UITM Pahang '85

 

Klu uolz nk tau, aku & coursemates dr koz SS10 telah ditukarkan ke KUANTAN, pd pengajian semester ke 2. Memandangkan kampus cawangan Pahang baru saje dibuka, jadi kami ditawarkan utk menjadi PIONEER students. Sebgai pelajar intake pertama ke kampus cawangan PAHANG, kami akan menjadi "akak2". Yezza..we r the senior yg diamanatkan utk melanjutkan plajaran ke sana disamping membimbing pelajar2 baru yg bakal dimasukkan ke kampus baru tu. Kira batch ktorg akan jadi OC pd adik2 baru..ehehe... (siap la korang adik2 oooiii..)

Pada mula tu mmg la seronok..almaklum laa..nk jadi senior, dpt pegi tempat baru, dah tentu semuanya baru.... sangka kami...!! Ditambah pulak setelah dipujuk oleh kata2 indah pengetua pd masa tu, mengatakan bahawa kampus baru kami di Kuantan nanti lebih selesa. Pantai yg luas terbentang di hadapan kampus!! Suasana yg lebih sesuai utk study. Asrama yg lebih selesa sbb tak perlu berkongsi dgn ramai org.... ( hmm ternyata indah khabar dr rupa..biaselaaaa kitorg pn masa tu masih mentah~ cepat tergodaz..adusshh tipah tertipuuuuu....)

Well... pendek kan cite, bermula la sejarah hidup kami di tempat baru ~ di ITM Pahang yg terletak di Teluk Sisek dan tinggal di asrama Remaja....Suasana yg jauh bbeza dgn kehidupan kampus di Jln Othman. Namun, terlalu bnyk kenangan manis & pahit yg telah d lalui ... Nak tahu apa yg terjadi selepas itu??? bolehhhhh ...tapi bukan skrg!!!

tungguuuu.... ;))

So jgn lupa ikuti siri jelajah dunia kampus ku selepas ini. Mana la tau, kot2 dgn membaca coretan ku nanti, korg pn akan teringat la masa silam korang..hehehe..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]