WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, July 4, 2014

#Nuffnang's Blogger of the Month : July

Alhamdulillah. Terpancul ungkapan syukur dari bibir bila dapat tahu dari ahli keluarga mengenai nya.
Tak syak lagi .. Bila Maklady terima email dari Nuffnang. Sekali lagi - alhamdulillah. Sekurang2 nya ianya sebagai semangat utk yang lain agar terus berblog.
Bukan sebab populariti tapi more to our talent and style of writing. Ye laaa..cara kita berblog berbeza. Mendekatan kita pun berbeza. Yang penting kita akan lebih rasa happy bila buat orang lain happy. Dengan cara ini jugak la Nuffnang melihat aura pada penulis blog dan peluang kali ini telah diberikan kpd Elia untuk  muncul as their featured-blogger of the month.
Tahniah Elia ! 
Untuk uolz yang nak tahu lebih padat pasal Elia dan blog nya, apa kata uolz singah ke link di bawah ni. 
http://www.nuffnang.com.my/featured-blogger/
Mungkin ada lebih ramai lagi bloggers yang hebat2. Malah ada bloggers yg terdahulu diberi penghormatan seperti ini Memang Hebat dari beliau !! - No doubt about it - But as your No.1 fan :) - i adore your talent. Proud of u dear, for being who, what, where u r now.. 
*For what u gone thru, now u can stand tall and be the Lady u wanna b!! Congrate. Keep strong .. Allah sentiasa ADA di sisi mu *

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]