WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, June 9, 2014

Perhatian : ZUMBA bersama D'Adza Fitness

Maaf ...

Acara yang MakLady warwarkan dlm entri sebelum ni telah bertukar tarikh atas sebab sebab yang tak dapat dielakkan. Maka, hari ni tarikh baru dan venue telah diumumkan oleh pihak D' Adza Fitness. (Sila baca iklan ni yerrr...TQ )

Kepada anda yang berada di KL masa tu..dan x de ape2 program..apa kata kita datang beramai ramai ke event yang menjanjikan kelainan ini.

Bila ke sana nanti, kita boleh join macam2 acara yg disediakan. Yezzaaaa...utk semua peringkat usia. Semua boleh join !!!

Trust me! Sekali datang join..esok2 nak datang lain.... X caya? Cuba dulu!

Jom block-the-date : 22/6/14

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]