WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, May 14, 2014

Semua Ni POYO ~!! ....

....bila Awak...

1. Asyik bercakap pasal diri awak, kononnya awak ni CANTIK / ENSEM !! itu pun sebab ada sorang dua org yang mengaku awak ni Lawa/Kacak - sedangkan di mata org lain, awak ni langsung tak mampu di labelkan seperti yang awak cakapkan tu.... POYOOO

2. Selalu cerita dengan kawan2 yang ramai orang yang terjatuh hati dengan awak!! Lagi poyo bila orang yang awak perasan tu, sikit pun takde perasan pada awak. Sebenar2nya awak yang perasan setengah mati kat orang tu... Kira kes "syok sendiri" lah ni ! Ini tahap gaban punya POYOOO nama dia...

3.  Berlagak dengan orang keliling, yang alkisahnya awak kenal artis itu, artis ini. Hakikatnya, artis sendiri pun tak kenal awak. Awak pulak, memang suka kejar function yang ada artis untuk minta bergambar - suka cari publisiti murahan. Paling POYOOO bila suka upload gambar dengan artis dalam FB. Siap ada album khas bergambar dengan artis. Kecoh kata, kenal rapat dengan artis itu, ini...What the Fish?? ...

4.  Suka "show off " yang kononnya, awak ni serba tahu.  Kira macam hebat laaa.. Kalau bercakap, awak saja lah yang betul, Awak saja lah yang orang terhebat! Padahal awak sebenarnya tak tahu apa. Saja suka2 nonjolkan diri agar orang pandang tinggi. Awak ini di kira POYOO sebab berperangai " macam bagus2" tapi hakikat nya awak Hampeh ~!!

* SEMUA INI POYO ....* kenyataan di atas hanya sebahagian dan contoh ..
Adalah diingatkan bahawa artikel ini, disampaikan secara UMUM. TIADA kena mengena dengan mana2 individu baik yang masih hidup ataupun yang sudah tiada lagi di dunia ini. Harap Maklum.

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]