WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, February 27, 2014

What you give, you get back!

What you give, you get back !
Apa yang kita buat, kita akan dapat balasan nya.
Tak kira la baik ke, yang tak baik ke..
Semua akan merasa..
Mungkin betul ungkapan orang putih dulu dulu ni. 
Even, nowadays masih boleh di pakai...

Cuma jangan salah tafsir. What u give, u get back !  
Bukan bermaksud bila kebaikan yang kita buat, 
pasti kita akan terima ganjaran yang sama .. 
No! No! No!
Jgn berharap atau mengungkit sebab nanti terbang segala hikmah Allah. 
Subhanallah...

Cuma, apa yang MakLady doakan segala kebaikan yang kita buat, 
dibalas dengan kebaikan juga. Itu pasti..InsyaAllah

Bak kata orang kita : Buat baik berpada pada.
Jangan risau pasal balasan. Baik dibalas baik. Buat jahat?? 
Sendiri fikir lah...
** Sekurang nya menginsafkan kita agar berfikir banyak kali.. Jangan sampai menyusahkan diri sendiri di belakang hari. **

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]