WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, January 19, 2014

Selamat Bertunang

Sempena hujung minggu ini, seperti yang tertera di kad jemputan yg dikirim, hari yg ditetapkan telahpun tiba. Suasana meriah dengan keindahan mini pelamin tersergam indah memastikan lagi kesempurnaan sebuah majlis. Dengan bersaksikan saudara terdekat dan sahabat handai maka termetrai lah sebuah ikatan antara kedua nya. Rinawati Adenan dan Zul sudah sah menjalin ikatan pertunangan.

Ucapan ikhlas TAHNIAH dari hati ni diberi buat adik sepupu MakLady yang baru sahaja bergelar Tunangan Orang.

Tahniah Rinawati Adenan dan bakal suami, Zul... Moga kalian dapat menempuh hari hari yang mendatang dengan tabah dan sabar. Almaklumlah dlm tempuh bertunang ini akan ada dugaan dalam mengenal lebih dekat lagi isihati. InsyaAllah.. MakLady yakin, kalian mampu...kalian boleh !! 

Sepadan dengan keperibadian masing2 nescaya dapat menjadikan pasangan yg amat secocok ini lebih serasi dan tabah. Sekaligus berjaya menempuh saat saat indah sebagai tunangan menjelang hari bahagia nanti. InsyaAllah.. Moga kekal hingga ke jinjangan pelamin ...Ameennn ;)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]