WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, January 14, 2014

Majlis Doa Selamat

Alhamdulillah...

Sebentar lagi berlangsung nya majlis doa selamat bagi filem KAPSUL bertempat di Cyberjaya.

Sejurus itu, bermula lah perjalanan sebuah lagi filem terbitan Two Tune Sdn Bhd, yang dijangka pembikinan dan penggambaran nya dalam masa terdekat.

Semoga segala urusan berjalan lancar. Mohon dengan berkatNya, majlis ini dan seterusnya pembikinan filem berupa sebuah ideologi asal mantan Perdana Menteri ini, berjalan seperti yang telah direncanakan.

Kepada semua yang terlibat dalam filem Kapsul ini termasuk dari team penerbit, pihak penganjur majlis serta para crew dan pelakon; MakLady doakan yang terbaik sahaja. Mohon segala perancangan dari awal hingga akhir dan sehingga selesai penggambaran semua nya berjalan dengan sebaik baiknya - mohon keberkatan dan restu dari Allah swt ... InsyaAllah.

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]