WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, December 30, 2013

MrJejariRuncing .. pulakkkk

Blog Mr Jejari Runcing...?!! Berderau jugak bila dapat tahu ada blog wujud dengan nama Mr Jejariruncing. 

Ingat Mr Arrogant jer... tetiba ada pulak Mr Jejari Runcing! Takut jugak MakLady bila blog yg nama nya seakan akan nama anak Mak Lady tetiba muncul. Apa kes nya plak niii.....?? hati Mak Lady cuak. Terus hubungi sepupu Mak Lady , Mak Dara dan khabarkan.....

Ape lagi - kami yang ala ala P.I yang tak berbayar ni, pun siasat....

Jeng3...

Akhirnya... Kami berjaya mengintip blog tersebut. Baca punya baca ... makin suspen pulak.... Kami tak jumpa pun mana mana entri yang mengaibkan maupun menyentuh perihal ahli kluarga kami. Hmmm...siapa gerangan Mr Jejari Runcing ni?? Motif ??

Klau baca entri dia ... macam biasa-biasa jer isian blog...takde pun yang mencurigakan! 

End of the day, sangkaan kami meleset sama sekali, bila dapat tahu siapa gerangan pemilik blog ni. 

Ha Ha Ha...Rasa macam dalam rancangan "Wakenabeb" pulak....

*Makin Legaaa.... bila perasan tagline blog - MM meets AH*

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]