WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, December 30, 2013

GOOD LUCK on your Exam

Mulai hari ini, MakLady jangka ramai mahasiswa & mahasiswi akan mengambil peperiksaa AKHIR mereka di pusat pengajian masing2. 

Anak Mak Lady , Elia JR pun dok memBusy kan diri ulangkaji dlm study week ni. Kini, hari untuk menduduki peperiksaan pada kali terakhir sebelum tamat pengajian peringkat Degree (dalam jurusan Sumber Manusia) tibaaaaa....

Good Luck sayang.. Mak doakan Elia berjaya jawap soalan dan mampu score dengan cemerlang. InsyaALLAH doa Mak utk anak anak Mak semua.

Kepada rakan2 siswa dan siswi di luar sana, Mak Lady juga mendoakan agar kalian dapat menempuh EXAM masing2 dengan tenang dan sentiasa solat dan berdoa pada ALLAH swt - tenangkan hati bila dalam dewan peperiksaan. Dapat jawap dengan baik. Moga ALLAH swt memberi kelapangan fikiran dan mengingatkan apa jua yang di baca dan diamalkan selama ni......
Couple of cartoon young students. Teenagers. - stock vector

Haaaaa..jangan tak tahu. Kalau korg yang nak amik EXAM selalu nya mak ayah yang akan risau sama tau... hehe Dan begini jugak lah doa dan nasihat MAK pak kepada anak2nya :)

GOOD LUCK ON YOUR EXAM

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]