WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, December 31, 2013

JR Busy Studying, MakLady Busy Script Writing...

Sempat jugak cik Jejar ni snap Candid photo
* MakLady tengah kusyuk semak skrip*
Demam Exam melanda lagi...
Kisah entri pasal demam yang datang masa musim Final Exam.... :)
Mungkin Xcited nak exam atau demam sebab tiap malam stay up late sebb study??

Mcm tu la di rasakan oleh mrk yg rapat dengan MakLady lately. MakLady tak rasa nak demam tapi lebih kepada rasa teruja sebab dapat luangkan masa untuk temankan cik Jejar kita ni Study. Kebetulan MakLady skarang ni tengah busy menyiapkan treatment utk skrip drama. Alahaiii nak cungkil bakat menulis skrip plak dah Mak ni.... 

Maka itu la sebab nya MakLady dah jarang upload entry utk blog kesayangan ku ini. Lagipun, sejak Cik Jejar sibuk mentelaah pelajaran pada Study Week ni, MakLady pun ambil kesempatan untuk bersama dia. Sama sama lepak kopitiam sampai 2 - 3 pagi. Bukan tak leh nak study kat rumah tapi tau je la... kalau kat kopitiam ni mungkin ilham akan lebih rajin datang.... huhuhu.. *al kisah nya....;)*

Tanya la pada student yang sama sama turut mengambil ruang di kopitiam atau fast food restaurant pada musim nak Exam. Rata rata rasa lebih selesa kot nk ngadap buku di suasana tenang .....

Oklah, di waktu gini, MakLady pun dapat siapkan kerja dan sekali gus memastikan CikJejar dapat mengulangkaji pelajaran dengan tenang dan selesa. Malah pada kali pertama inilah MakLady rasa seronok bila teman CikJejar sebab dalam pada itu, boleh juga tunjukajar Sifu sesama kami terutama bila Mak Dara (my scriptwriting Sifu) yang sudi bersama2 bikin havoc... Love u dearly Mak Dara. Thanks for your support :)
Tak lupa juga pada Mr JR yang bersemangat wajar - datang memeriahkan group study ni. 
The more the merrier !! Kan study ramai2 ni banyak menafaat nya. Jom ramai2 kita STUDY!!!

*To Mr JR & Cik JR  - GOODLUCK !! :) *

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]