WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, April 8, 2013

Petua: Nak cari MOOD...???

Selamat tengahari semua...

Lunch apa korg arini? hhhmmmm..
Xade selera nak makan? ....
nape plak cam tu? Mungkin sebab MOOD kurang memuaskan kot......

Alahai sama la kita~!! ( MakLady la ..sape lagi???)
Hari ni mcm xde mood je...sbb apa..? hmmm biase ler..klu dlm sebulan tu pasti ada mood best... mood tak best...mood kurang best.. ye dok?

apa2 pn. Jgn biarkan mood yg negatif ni menguasai diri anda...~!!!
~ mcmner pulak tuu?? hmmm....

so nk buat apa klu mood yg negatif melanda diri?
Mungkin ade petua petua utk cari MOOD kembali??

hmmm..MakLady ingatlaa nak kasi Mood ni, kembali ceria 
nak kasi mood best datang balik ....

Kalau lah korg dalam situasi mcm MakLady ni, agak2 mcmne nak buat yer?
Cer korg cadangkan ... sharing is caring kannn.. x gitu ? :))

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]