WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, April 9, 2013

Busy! Birthdays! Kiddos! & Cupcakes!

assalam...
hello BlogDearLady..
Hari ini hari BUSY MakLady! Maaflah, klu xsempat nak update entry kebelakangan ni.
Ape la yang busy sangat MakLady nye?
Begini... schdule penting MakLady utk hari ini, tambah plak today is my Haizat's birthday!
Awal2 lagi dah mula busy. Mana nak kena prepare entry. Nak pergi kedai, cari gift untuk my laling boys....nak gi amik Erin yg akan sampai ptg nanti dari Labuan! Nak gi amik kereta kat Bangi...nk gi Dinner dgn kiddos, nak supper dgn member dari Melaka lagi....
Waduuuhhh...Ribut nya!! Ada x mcm ribut semalam ... ? (*-*)
Yang penting arini....nak pi amik Cupcakes yg ditempah untuk Amerz lepas Asar. FYI, beside bday Aijat hari ni, kami anak branak pun akn celebrate bday Amir yg jatuh pd hari Sabtu ni 13/4....Memandangkan my Amerz ni celebrate bday mereka selang sehari, selalu la we all celebrate together2 gitu. Kira 2 in 1..... Double Celebration & Double Meriah !! Baru la happeninggggg....
Okaylah ... MakLady minta izin kuar dlu. Nak uruskan apa yg patut. Till next entry... happy Thursday !! Salam Malam Jumaat sekali.
Thank You Allah for the Love U have giving me. Alhamdulillah...always.

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]