WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, April 18, 2013

My Health and Herbalife - Ask Me How?

Assalam dan Selamat Petang
This is not what u think it is... Bukan dibayar pun utk cakap pasal produk ni. Tapi apa yg mendorong MakLady utk share N3 kali ni adalah tentang .... kebanjiran ubat maupun produk utk kawal atau kurangkan berat badan! well... tengok je la apa yg dishare kat FB...
Ada tu...dari testimoni nmpak mcm " to good to be true" cuma ... berkesan atau tidak je yg menjadi persoalannya disini...
Bukan nak cakap apa lah.. ramai jugak rakan yg cuba utk share dgn MakLady psalbproduk itu.. ini...
Macam Makady ckap la kan... apa pun jenama atau produk DIET ni kesan tak dapat ditentukan dgn sekelip mata pengambilan. Meaning ... tak ade supplement yg work for everyone!!
Telling you the truth, sblum ni pun MakLady dh penah amalkn bebagai produk. Ada mahal ade murah tpi... semua nya tak berkesan UNTIL i met Herbalife years ago. Beloeve it or not.. since i took the formula MakLady managed to lose 15 kg dlm masa 3 bulan. Wowww.... blum penah rasa lega dan sihat after the challange. Yang best nye., berat badan Maklady tak penah naik walaupun I stopped taking it, after 6month !! just imagine, our body dah bleh terima segala nutrisis yg sepatutnya dlm formula yg disediakan. Meaning MakLady mampu control my diet wlupun selepas tu....
Macam nasihat doktor ; pengamalan permakanan yg teratur dan berkhasiat mampu pulihkan sistem dlm badan kita. Pendekata... Maklady amat berpuashati!!
Then ... sbb tu bila kawan tanya .. MakLady will tell them. Herbalife change my Life. Hope it does to yours ;)
Thankz Erin from Closets Of AmyAmy for the gift of Love to me. Thankz Herbalife for helping us ... Now u know.. ;)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]