WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, April 19, 2013

Hari's Gwiyomi and the Gwiyomi Player

Assalamualaikum.. semua
Salam Gwiyomi !
Salam the Gywomi Song!
Salam Gwiyomi Players & Lovers..
THANKS & CREDIT to bloggers yg muat turun gambar
 utk tatapn umum - thans for sharing  ;)
By now, smua dh tau lagu sorg penyanyi inde-pop Korea dan gaya Gyiwomi yg bermaksud CUTE ni, kan? Dah tengok aksi Gyiwomi Finger dancing away....??
Adushh.. merata rata orangramai mula tiru gaya lagu yg comel ni. So so sweet!! so damn Cute! sebijik cute nya dgn penyanyi asal. "Hari" - nama penyanyi dia!
Pada asalnye, lagu comel ala kanak kanak ribenna ni mula didengarkn kpd peminat beliau berserta beberapa siri video melalui album yg meletop!!! TETAPI hanya selepas sorang K-Pop singer yg MakLady x ingat nama tu wat Parody dan dimuatturun di Utube, baru la fenomena parody atau Gyiwomi Player ni BOOMM!!!
FOTO : Credit to Google.com for the photos:
Ms Hari and her album production teams
Apa idaknya, bila aksi mamat Kpop tu..ditonton ramai, kegilaan peminat mula memular...Mulalah masing masing dgn Gyiwomi Player mereka. Kini setiap perusuk dunia, org wat aksi comel sambil ber"Gyiwomi" dan muatturun ke Utube, Keeks, FB, twitt dan sana sini.. Yeehaaaa...now it's the Gyiwomi Style !!
Anyway, MakLady nak wat mcm tu. . . . takut ada yg muntah darah hijau plak hahaha so skadar dengar lgu dan faham  lirik je sudah! hehe ( nasib baik xde yg rakan aksi MakLady dok jdi Gyiwomi player ni haha.) Serious mmg cute aksi Gyiwomi players yg ade dlm internet! Especially klu tengok aksi awek cun yg wajah nya sgt2 cute ni...x caya gi tengok sendiri foto yg dibawah tu...and do search her @Utube. Serious... Gyiwomi !!
Fakta menarik : Lagu tu digubah utk mengingatkn saat indah masa duk berdua dgn sayang kat cafe or kopitiam ... sambil    tunggu cupcake coklat dan white coffee sampai.... sambil2 tu, sayang kita nyanyi lagu ni dengan gaya gaya dia sekali.....
* peerrrggg....pasti cair laaa... tambh plak klu insan yg sgt cute tu wat mimik muka yg Gyiwomi jugak....*
cer bayangkann...cer bayangkan .....
hhmmm Gyiwomi... (*-*)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]