WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, March 10, 2013

Penuhi Jemputan Majlis Kahwin Sahabat Lama

aAssalamualaikum
Salam Hari Minggu..

How was ur weekend? BZ dgn kenduri kendara ? Semestinya la kan....

But for me, walaupun jemputan banyak diterima. Namun tak la dapat meluangkan banyak masa pada setiap jemputan tu. Akan tetapi..insyaAllah kami sampai....

Begitulah juga pada majlis semalam. Sebaik mungkin kmi cuba set kan time utk menghadirkan diri ke majlis tersebut. Seawal nya kami mulakan dgn majlis kahwin anak saudara kpd kawan sekolah MakLady.. Shikin. Sebenarnya kmi dh lama x jumpa. Berpuluh tahun lamanya. Namun alhamdulillah...and THANKS to my fellow SMTK frenz and FB kami dpt jumpa semula.

Dengan Shikin ni, Mak Lady jumpa masa majlis kenduri kwin puteri MakLady lalu. Seronok btul dpt jumpa kembali kawan2 lama dan masing masing dh pun berkeluarga... Syukuralhamdulillah....

Selepas bermesra dgn tuanrumah dan melayandiri dgn hidangan yg tersedia....seperti biasa kami bergambar!! Siap berposing depan pelamin yg chantique...

Ohye lupa nk khabar...Mak Lady turut ditemani puteri puteri Mak Lady - erin &elia. Bukan senang jugak nak kumpulkan mereka dlm satu masa. Kebetulan kedua nya berada di KL weekend ni. Lagipun slepas hadirkan diri ke majlis kahwin ni dan majlis pertunangan FiFi rakan Erin kemudiannya, kami bertiga akn terus melawat adinda mereka di asrama.

Walaupun kmi berada di majlis agak awal dr tetamu lain dan rakan sekolah yg lain..kami puas kerana dapat menunaikan jemputan yg ikhlas dr teman yg mengharapkan kehadiran tetamu utk memeriahkn majlis. Kepada kedua mempelai, MakLady dan anak2 mendoakan kebahgiaan yang berkekalan dan Selamat Pengantin Baru.

Terima Kasih kerana mengundang saya, Shikin ;-)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]