WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, March 7, 2013

Kunjungan Rombongan Kak Sue ke Shah Alam

Assalamualaikum
Salam Sayang Semua..
Actually pos ni dh lama x dipostkan. Dok peram dlm draft. ingat nk wat jeruk kot...haha...tpi xsampai hati plak...
Jom Mak Lady story morry....
Kalau korg tgk pic ni sure dh leh agak... Yezza..it was a gathering. Majlis bertemu dan Bermesra giteww..
Bertempat di sebuah restoran milik my junior (masa di ITM dolu dolu...) di Shah Alam , akak2 senior yg terdiri dr BFF Maklady..yakni rakan satu batch, telah wat temujanji dgn junior kmi utk minum ptg. High Tea katanya..

Sblum tu..Maklady dan BFF Sheena, Donna, Kak Sue, Shake hadir ke majlis kenduri kwin anak kpd abg Syam dan kak Dib - juga org penting masa kmi di asrama dlu. Now dh bermenantu dh masing masing. Suasana riang jgn ckp la bila BFF jumpa!!

Masa kat High Tea pun sama! Riuh rendah..Happening jgk... Tambah plak adik adik kmi yg sudi dtg jumpa kami ni mmg happening semuanya. Ada yg dtg dr Kuantan, semata mata utk bersama petang tu. Terharu kami. Terima Kasih yer semua... ;)

Selain dr bertemu mesra ni; apa lagi klu x ada sessi imbas kembali... huhu.. Berdekek berdekang la riuhnya gelak ketawa. Rasanya grup kitorg petang tu havoc...opppss maaf ye tuan kedai.. yg x dpt nk join sama sbb ade urusan... ** hhmmm almaklumlaaa urusan makin hebat bila dah ade en abg baru ni..hihihi sempat gak aritu ucap kat tuan kedai "selamat pengantin baru" hehehe

Paling best.. bila Kak Sue bukak topik pasal nak bercuti ke Langkawi. Rombongan Cik Kiah Kebaya Labuh pun kalah ... huhu.. berkobar kobar semangat Kak Sue. Kami pun teruja jgk nk cuti cuti Malaysia ni... cuma sampai arini, blum dpt lgi undangan ke meeting Trip to Langkawi ni... Ketua Rombongan?? ape cerrr..... hehehe

Oklah.. nk cerita apa yg berlaku sangat pd High Tea tu dlu laa tpi rasanya mcm xpandai nk jdi wartawan. Well mcm gathering yg lain. Xsah klu xde sessi bergambar. Siap ade candid lgi...so korg tengok je la photo yg ada...

So guys, we had a great time. Thanks to those yg sediakan goodies and belanja ktorg ptg tu.. Murah rezeki mu...Jasamu sentiasa dikenang. Love u always.
And to the rest of YOU out there, enjoy ur LUNCH and do drop by again. Thanks for reading, Uolz !! \("*")/

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]