WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, March 7, 2013

Cari Ketenangan Itu Perlu, sayang...

Alhamdulillah
Kita jumpa lgi d pgi yg shahdu ni.
Salam & Selamat Pagi
Rakan Blogger & My darlingz Blogreaders.
Mulakan tugasan hari ni dgn tenang. Setenang jiwa selembut hati....
cewahhhhhh.... ;))

Bagi yg jiwa tak berapa nk tenang tu... jgn gundah gelana... (betul ke ayat ni..hehehe) jom kita lapang kan dada sambil menikmati pgi yg tenang...dgn bbrapa idea yg Mak Lady nk kongsikan pgi ni...

Petua kali ni, diharap ianya sedikit sbanyak dpt tenangkan jiwa dan minda bila jiwa agak meroyan ni.. hihiihii XD bgi MakLady klu jiwa kaco ni elok bawa diri dgn shopping! gi lepak tmpt yg ada makanan.. hmm.. Akhir skali bw diri p makan angin atau pegi tmpt yg mampu relaxkn minda meroyan tu... amacam? best x cara MakLady release stress huhuhu
Selamat mula bertugas, Uolz....
* aktiviti (lihat photo) yg bleh d lakukan utk kurang hati jiwa meroyan, hehe
**dari bilik MakLady bleh dengar burung berkicipan... mungkin mereka pun nk bgitau ...."it's time to work.....

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]