WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, March 6, 2013

Jom Minum Petang.....

salam petang smua.

Pasti ade yg tengah siapkn minum petang untuk keluarga...

Yang kat pejabat ...mungkin dah ade kat pentri, tengah bancuh nescafe...hmmm ttiba Mak Lady teringat kat iklan Boss Baru..hehe
Rakan keja dok lepak smbil minum2...

Jom pekena secawan tea panas.. hirup perlahan2 n nikmati hingga membasah tekak. Kalau ada pastri lagi syiok....simple je. Janji xheavy sgt. Later kn dinner...

Tpi klu waktu gini, biskut kering pun sodappp... Amacam? Maybe ade yg prefer celup milo panas atau sedut milo dinosaur... hmmm.. nyamannya.

Atau mungkin antara teman2 yg tengah baca blog MakLady ni,  sambil menjamu selera di kopitiam maupun kedai mamak..

Untuk anda semua - enjoy ur tea break !! ;) ceria kn hati d petang Rabu!

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]