WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, March 7, 2013

Restoran Selasih Ungu

Salam
Restoran Selasih Ungu
terletak di kawasan rumah kedai yang baru dibina bersebelahan Tesco Pandan. Pasti ramai yang pernah singgah ke sana.
MakLady singgah makan tengahari ... alhamdulillah masih ada lg restoran masakan melayu yang wujud di KL ni.. maaf, bukan nak kata atau perkecilkan cuma agak sukar nk cari. Bukan macam kedai mamak yang tumbuh mencabah mcm cendawan yg tumbuh lepas hujan. Tambah plak bila kini banyak plak restoran atau kedai makan yang berasaskan masakan Thai dan masakan Barat lebih menyerlah.
Berbeza dgn restoran milik anak muda ini, yang santai dengan deco yg moden menjamu tetamu dengan masakan ala kampung. Bak kata, makan di sini seolah having lunch at home. Memang ikut selera masa kini. Mungkin bleh juga hilangkan rindu masakan mak!
Cuba la singgah kalau korang teringin nk makan masakan kampung. Berbagai masakan buffet dan ala carte yg tersedia. Harga? Memang berbaloi baloi.. :-)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]