WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, February 24, 2013

Sometimes....we just have to...

Cuti Cuti Cari Makan ~ 

No matter what? Perut harus di isi...
walaupun bukan makanan rasmi perut kita~!
Tambah plak bila dalam mood BerCuti mcm hari ni ~
Namun, ianya tidak mungkin dapat halang citarasa asing hinggap ....
sehingga rasa ingin mencuba datang dengan tiba tiba ~!!!

Korang penah tak alami situasi begini?
Mungkin pada MakLady bukan jenis cerewet klu bab makanan. Tambah kalau mana tetiba perut jadi gedik ~ lapa la tu ~ takkala mata tertumpu pada menu yang ada ..hehehe

apa la MakLady ni....

Tetiba plak letak gambar kat entri ala ala Lapar! Lapar! Cari Makan!
Tengok pulak photo di bawah ni - yang mampu memproses airliur tempias ....
yumm yummm yummmmyy...
Sapa suka makananan ni??? sila angkat pinggan~!
Hmmmm...sape tau apa yang MakLady & BFF makLady makan, suatu hari di hari cuti sebegini??
Kalu nak tau, MakLady jarang jugak makan makanan cam gini....(tekak MakLady akan lebih selesa kalau ada sayur dlm menu...) Cuma sekadar menemankan my BFF, nak try makanan ni. Apa salahnya tukar selera mana yang mampu...

Actually makanan ni, Not Bad~! Sedap dan ringkas! Boleh pilih dari bebagai jenis set hidangan. Ada nasi, ada daging, ayam mengikut citarasa katanya. Paling best dlm menu ni adalah sayur tauge. Yang menarik tentang persediaan makanan asing ini, ianya dimasak dengan teknik yang unik disamping kita boleh duduk didepan "chef" utk menyaksikan bagaimana makanan kita disediakan (dimasak) depan mata kita~! Itu mungkin cara utk menarik selera orang ke atas hidangan masakan. Sometimes, we just have to sit down and enjoy the food (``,) as long as it is HALAL~!

Lokasi  & Masa : Suatu hari Cuti Cuti Cari "Makan" bersama Che Putih, Erin@ClosetsOfAmyAmy, Ms Liza.

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]