WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, December 10, 2012

Terjah Produk bersama Mak Lady



Assalamualaikum Sekelian Rakan Bloggers
dan kepada peminat blog ML (hehehe ade kerrr??)

Pekabar org di sana....
org di sinun..??

Rindu la plak yerrr... lama tak ke udara~!
alahaiiii...bukan busy cuma masa begitu jeles dgn kita...
aahh gitu kata ML... (' -")

Ni haaa...nk sembang2 berisi kat sini .
sbb bukan sembang kosong..
ini kesah benar. ini cerita benar...
lagi baguih dari drama kat astro tauuu...

ha ha ha..
Jangan MARAH astro~! ML gurau je
i love ur drama so very much ~ Terbaguih ~!...

OK ML juz straight to the point ~~

Sebenor benor nya ML nk introduce lerrr....
Blog ONLINE BUSINESS ni...
sbb ade entry terkini....
IKLAN kaedahnya.

Tapi jgn risau. Ini iklan percuma
Yezzzzz PERCUMA selagi stok masih ada...
ha ha ha..

Sesiapa yang berminat utk try produk dalam iklan ni..
sila sila sila~! dijamin berkesan...
dan utk yg berminat nak share iklan, dlm blog niaga tu,
bleh msg ejen 006 MakLady ..
ha ha ha... (bila masa lak ML ni jadi ejen mem bond ni..hehehe)

Syarat dia senang je:~ Semudah 1 - 2- 3...

1 - MULA MULA , sila ke link kat bawah ni...
 http://myworthbuyingshoppe.blogspot.com

2 - JANGAN LUPA ~ FOLLOW the blog
My Photo
FOLLOW the blog....
3 - SETERUSNYA ....

1. Suggestkan produk korg kat ML (via comment/email)
2. Kalau ade sample lagi cantik~! bleh ML try sendiri best ke x, OK ke tak!
3. Then...bile ML dah dapat semua info & gambar produk melalui email ~
ML akn buat entry IKLAN KHAS utk produk korg di blog niaga My Worth Buying Shoppe.
*sila beri info yg lengkap dan testimoni jika ada..*


ada syarat lagi.....
4. Lepas pihak MWBS wat entry tu... korg kena lah share link IKLAN korg tadi kat
blog korg/FB/twitter...or kat mana2 yg korg pikir OK to promote...
5. Tiada bayaran dikenakan MWBS( utk ruang IKLAN.)
sbb Nak share promosi UlangTahun katanya!!!
.PERCUMA sepanjang BULAN JANUARI 2013 SAHAJA

(Setiap blog hanya boleh iklan satu produk sahaja... klu selebihnya org kat MWBS tu kata, akan charge minima je kat Uolz. Baik hati kennn MWBS ni...:)) So apa tunggu lagi Uolz..??
~Letz Share Niaga !!~ 

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]