WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, December 20, 2012

Sweet Moment of Maria Elena ~!

Credit : CST Breed

TAHNIAH Maria Elena & As Firdaus
Selamat Pengantin Baru 
Moga Kekal Bahagia
Hingga ke Syurga

Masih belum terlambat lagi utk MakLady ucapkan Happy Hubby & Wiffy kpd ke dua mempelai ni. So sweet melayari video kawin & gambar2 dari CST Breed masa wedding Maria last weekend. Telling you the truth ~ menitis airmata ML bila melihat majlis pernikahan Maria. Walaupn ML dah lalui saat anak sulung ML disunting tapi naluri seorang ibu tak kan lepas dari merasa haru melepaskan anak perempuan melalui saat indah ~ pernikahan ... GEMBIRA & SAYU sama naik~! (meaning bercampur aduk perasaan kala itu) Hhhmmm ML plak yg emo ~  :p~

Anyway ~ ML nk jugak bercerita kat sini yang MakLady penah jumpa Maria in person. Wlupn rasa mcm biase pd Uolz tpi pd ML ~ satu penghargaan ~ sbb Maria yg sempoii ni sudi bertegur sape dgn ML. Frankly, I was glad wlupun x kenal sgt tapi sekurang2nya ML dah pn merisik Maria melalui anak ML sendiri. Alkisahnya, She and cikJejar kenal each other long before. Cuma masa dan komitmen masing2 mencemburui mrk. Jarang dapat ketemu. Selain itu, MakLady hanya kenali Maria via her Video. Then blogwalking ke BLOG  Maria. ML suka baca her blog. So sempoiiiii. It was Love at First Sight. Siap follow her blog lagi:) Then baru la, dapat jumpa in person. Itupn My eldest daughter yg kenalkan :)

Alhamdulillah finally, I met Maria for the first time during an event host by DiGi few months ago. Bukan setakat berbual mesra, kami juga ada bergambar bersama hokkeyy... (hahaha ko aderrr...? - mode ngada & bangga ) Mmg BANGGA la sangat kannn....:p 

Tak sangka~! Masa kami jumpa tu, rasanya dia masih bertunang. NOW dah jadi ISTERI org :)
Bersama bloggers ketika hadiri majlis anjuran DiGi
As a blogger, she always keep her attitude straight. She just be herself no matter what PEOPLE said about her. She so strong. ML admire sikap Maria. Knowing her is just like knowing my own daughter. She's one of the kind ~ a strong lady indeed  ~

ML leh ckp yg ML berkenan dgn si Maria ni. Suka sgt bila dia bercakap dgn her cute slangs. So cute~ Tambah she tak sombong~! Very down to earth and paling suka gaya dia yg slamber habis. Cool je slalu. Even she look tegas tapi masih ada lemah lembut and saling hormat ~ she's in deed a well hearted young lady. (Now dah jadi Puan Maria Elena ..peewwiitttt.).

All the Best Maria Elena ~! Love u dearie ;)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]