WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, November 16, 2012

GeRaaammmNya MakLady!!

Assalamualaikum! Wahai Rakan Bloggers dan Readers.... 
(even Uolz the Silent One!)

walaupun geram ....Mak masih leh cool down... Sabarrrrr...

alkisahnya... 

seperti yg diketahui terutama kpd rakan2 yg berkunjung ke blog utk baca entry ML - 
pasti tertanya tanya sbb takde pun  MakLady tulis apa2. Saban hari saban minggu..silih berganti. MakLady nk start wat entry ~

Dah kat sepurnama dah kot ML tak berkarya..
SEBABnya si Lappy ni wat hal. Dia majuk minta di pujuk.
Si tukang repair Lappy bagi tau yg system dlm Lappy ni ada demam skit...
Demam? OKla .. i can take that coz kita pn klu dah keja panjang sure ada sakit sana sini...rite?


NOW! Mr Lappy dah pulih dari demam. So ML dah excited nk berkarang...
Pepagi dah pasang semangat utk mula buka blog ...
BERSEMANGAT dengan bbagai idea datang ..

Unfortunately....
my angan2 musnah Uolz!! bila ttiba muncul screen yg ML benci sgttttt...

Oh Gerammmm... gerraaammmm....sangattt ni..!!
Please laaa... DO SOMETHING ABOUT IT ...

naaaahh.... INILAH PUNCANYA....
kepada tuan punya website yg terkena virus ni..
PLEASE PLEASE....do something!!

I need to login to my blog... :((

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]