WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, September 23, 2012

Mom's Day Out..

Assalamualaikum ...

Selamat Berhari Minggu..

Since MakLady tak wat apa harini. So apa kata ML gi jalan2 dgn kawan2 ML. Morning coffee gtewww.. Anyway, kali ni, ML takmo muatkan gambar kawan2 ML sbb dorg ni mmg camera shy. Susah btul laaa.. Tapi takpe.. Sebagai ganti, ML ada gambar yg ML xsempat nk kongsi satu masa dulu. Dah tentu2, gambar kat bawah ni bukan gambar kawan2 ML ..i mean bukan gambar semasa ML lepak dgn kawan2. Pertemuan pagi ni pn lebih kurang mcm pertemuan antara ibu-ibu. Pertemuan sahabat dan kenalan yang berstatus IBU or MOM....

Tapi rasanya mcm tak best klu entry takde pic kan. So ML pn muatkan la gambar2 dengan MOM jgk. Sebenarnya gambar ni, klu tak silap ML masa event berlangsung bbrapa bulan lalu. Kira kes entry terlepas pandang la ni...( NOTE: ML nk kreditkan kpd kak Jejariruncing for this love photos)

Alkisah...Gambar bersama IBU ni, telah diambil ketika ML bersama anakanda ML menghadiri majlis utk raikan bloggers di  sbuah hotel di KL ni. Dalam ramai2 bloggers ni, ML disapa mesra oleh seorang blogger yang mengenali kami. Woowww ..first time jumpa dengan MOM ni. Sempat la jgk berposing sakan dgn blogger yg tak kurang hebat ni. Sapa lagi klu bukan bonda kepada blogger terkenal lagi mashyur, Hanis Zalikha, yakni Ms Nina. (No wonder Hanis Zalikha comey & cantik...) Best berkenalan dgn beliau. Tak sombong Uolz. Sempoiiii sungguh org dia. But she is beautiful..no doubt abt it. ML terdengar someone bbisik ... She was a beauty Queen!!!... hhhmmm no wonder.... :) - rasa segan plak ML 

Now, back to TODAY! Situasi bebeza. Di sebuah restoran mamak yg femes jgk di area Ampang Point, KL. Sambil menghirup nescafe tarik sambil pekena tosee telur, ML sempat jugak siapkan entry ni. Apa lagi?? jom layan photo yg kami sempat snap pada event tajaan Nuffnag tempohari. Laayyyaaaannnzzz.. 

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]