WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, September 9, 2012

Jejariruncing@elia dah menikah ke MakLady?

Assalamualaikum salam sejahtera Bloggers dan pengunjung setia BlogDearLady!!
Salam Syawal...

Sebelum ini, jenoh jugak la ML nak menjawab soalan seumpama ini....
Betul ke? Benar ke?....

Akhirnya baru sekarang ML nk jawab!
Sebelum Menjawap Soalan CepuMas ni, ML nk mohon maaf.....
sbb dah lama sangat dok diam tanpa sebarang entry yg kukuh mengenai persoalan yg sering ditanyakan ni...
Bukan nak mengelak atau berniat berteka teki tapi........

Demi utk menjaga hati semua pihak dan menghormati permintaan kaum kerabat ML - maka segala kenyataan mengenai PERNIKAHAN ini tidak diumumkan terlebih dahulu. Selain dari permintaan pihak Lelaki kami juga mengambil kira privasi setiap ahli keluarga utk pelancaran majlis itu.. ML harap jangan plak yg terkecik hati maupn marah akan perkara ini...Sesungguhnya, ianya adalah memenuhi PERMINTAAN PIHAK KELUARGA dari memberi sebarang kenyataan. Harap kalian diluar sana, dapat menerima keadaan dan memahami apa yang kami lalui selama ini.

Namun, tak dinafikan ramai pn yang dah tahu! terutama rakan2 pengantin, sanak saudara terdekat dan semua yang terlibat secara langsung maupn tak langsung dgn majlis tersebut. ML amat2 berterimaksih krana sudi bekerjasama dlm memastikan permintaan kami dilaksanakan. Jutaan TERIMAKASIH diucapkan utk ANDA SEMUA :))

Bagi yang MASIH bertanya lagi....Jangan susah hati atau gelisah! Anda akan temui jawapannya bila ANDA berkunjung ke  blog elia@jejariruncing ~ di sana ada jawapan yang anda cari.... (bgi yang dah TAHU ... pn masih bleh tgk gambar gambar yang dimuatkan;))

Segala kesulitan amat dikesali...

~Selamat Pengantin Baru kpd yang melangsungkan perkahwinan di bulan Syawal ni ;) ~

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]