WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, August 7, 2012

Raja Azmi Dah Ada Pengganti....

Assalamualaikum My Sayangz Bloggers

Panas! Panas! SAJA Bikin Panas!!
huhuhu... berita ni mungkin dh basi tpi saja ML nk highlite kan arini.....
Jangan Ingat ML ni saja nk sebar GOSSIP tapi baca dulu.....

Selamat Berpuasa Uolz ;))
Raja Azmi - bakal menikah gak ??

Wahhh..meletop letop mercun bungapi kedengaran ...tanda nak dekat raya!! hoooyaaaaa,,, 

Tapi meletop lagi berita yg MakLady baru baca ni... (blogwalking lagiiiii...) dari blog sensasi tersebut, melapurkan bahawa seorang lagi ahli kelab "Kembali Solo" menemui kebahagiaan. Kali ni, pengakuan dari tuan tubuh sendiri melalui rancangan hiburan TV bahawa dirinya telah berteman. Sudah ada someone katanya. Dlm rancangan TV tu, Raja Azmi mengakui yang dia kini sudah memiliki kekasih hati sebagai pengganti Jalani Sidek. Tambah Raja Azmi lagi, BF dia tu seorang ahli perniagaan dan perkenalan mereka dah semakin serius. Ini berlaku selepas mereka semakin kerap berhubung. Sejak bila? Tak plak dinyatakan. Apa2 pn ML, tak terkejut dgn pengakuan Raja Azmi ni. Wlaupn baru saja berpisah dengan suami, beliau tak buang masa Uolz. Terus menyulam cinta baru!!" Hmm....kelassss ko Jenab! ML tabik springgggggg....

ALHAMDULILLAH dan Syabas! buat Kak Raja Azmi kita. Ye laa..seblm ni mcm2 kontroversi melanda...tot tot.. meletop dgn kenyataan berani tentang kebahagian dia sekarang. Mungkin kah kita akan dpt melihat "Pelamin Senja Kegermelapan" dimuka akhbar tak lama lagi..?? Sama2 la kita nantikan berita sensasi seterusnya dari Ratu Kontroversi kita ni..... 

Jangan plak salah faham. Bukan niat ML nk BIKIN PANAS. Sseungguhnya, MakLady bergembira atas kebahgiaan ibu2 tunggal @ yg dtinggal - yg bertemu kebahgiaan setelah berpisah. Bukan semua tau yg bernasib baik. Masih ada lagi IT (ibu tunggal) yg masih single mingle. Mungkin ada bnyk sebab yg hanya mrk saja yg tahu kenapa mrk masih tidak berteman! Sbenarnya ini adalah ketentuan ALLAH semata2. Kita hanya mampu berdoa utk kehidupan yang lebih baik dihadapan. Selebihnya ALLAH je yg Maha Mengetahui.

Wlupn begitu, ML nk bagi pandangan sedikit tentang hal ni. Wlupn kita ni ada hak utk bahgia. Namun adalah baik jika kita LOWPROFILE tentang status kita. Terutama bagi mrk yg baru sangat, SOLO! Bukan apa, rasa mcm tak syok plak klu blum habis edah @ blum lepas "pantang" perpisahan tu, dah pn dengar cerita kurang enak yg mungkin akn membawa kpd tanggapan negatif kpd diri kita sendri. Seeloknya, biarlah reda skit ledakan "perpisahan" tu. Bukan apa,  nnti la sampai habis edah ke? Sampai setahun dlu ke? [ewaaahhh ML ni, dia plak yg nk merancang utk IT ni plak...] Then baru la menjalani kehidupan SOLO dgn tenang. Namun segalanya, bergantung kpd kita utk merancang dan AKHIRNYA ALLAH.YANG MENENTUKAN jodoh pertemuan ajal maut.. Renungkan bersama...
WaSalam...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]