WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, August 6, 2012

Jalan Jalan @ New Castle (Part 3)

Assalamualaikum Semua...
Sayang my darling bloggers ;)
Puasa tak hari ni? ... How was your weekend?
As for ML - alhamdulillah, dpt bebuka dgn family. :)) suka sgt!!!

Paling suka bila dapat puasa ...
Pasti ramai yang puasa...termasuk ML ;))
(yg tak puasa @ tak Leh puasa...senyum skit je..:)

Ok.. Semalam (Sabtu) seharian ML tak usha blog
So hari ni...balas dendam...ha ha ha
Harap2 lepas buka nnti, ada rasa rajin plak nk update entry....
untuk hari2 yang mendatang.... ye gitu la azam ML kenn..

Bukan apa, bila dah berbuka n solat, mula la mata tu...
mengajak ML menterjah bantal gebu dan tilam empuk..
laaa gitewwww nya...hehe

(issskkk..xde makne nye ML boleh tido...:p)
Eerrrrgggg..baik sambung dengan entry ni.
sebenarnya ... entry ni dh lama ML siapkan. Cuma baru upload gambar je saja.
almaklum laaa..baru berjinak2 dengan Instagram (hehehe ML ketinggalan ...)

Gambar yang ML nk share xla bnyk. Sbb bnyk lagi gambar personal...hehe
anyway, cantik tak gambar ni?
Masa ni, ML berada disebuah restoran di benteng sungai Kelantan. Memang mengasyikkan suasana masa tu. Lantas ML mencapai hp tak berapa canggih ML terus snap a few shots.
Taaaraaaaaa....ini lah hasil nya
SubhanaALLAH Cantiknya....
Pemandangan indah di kala senja...
Mainan yang ML & anak2 main kat restoran , waktu
menunggu order nk sampai dan seterusnya
berbuka, bertemankan Puteri2 ML... 
So For Uolz out there, here are the photos taken during my visit to New Castle ..(hehehe KB la tuuu....)
Cuma kenangan mengingati ALLAH atas kurnianNya, sebuah keindahan yang hanya DIA dapat
melahirkan..

Sebaik sahaja ML menjejakkan kaki ke sbuah Restoran yg menjadi favourite spot ML sekeluarga. "Benteng" itulah panggilan ML terhadap tempat menarik ni. Kat sini kalau waktu malam, pasti happening.... namun di bulan Ramadhan ni, masih ada cuma kurang pengunjung.

Pada petang tu, seblum kami berbuka puasa, ML menikmati keindahan panorama yg terbentang. Syukur Alhamdulillah....Syukur atas nikmatNya dapat gak ML rakam dan share sama Uolz. 

Harapan ML, uolz tak jemu jengah my blog lagi. Ajak kawan2 terjah sama tau.... dan kepada semua yang singgah kat blog ML ni, Selamat BerBuka Puasa dan menjalani ibadah Solat Terawih. InsyaALLAH...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]