WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, July 9, 2012

"JOM TAMBAH GENG BLOG"





"JOM TAMBAH GENG BLOG
Assalamualaikum Kawan2 Blogger sekalian..

Lega rasa hati sbb separuh dr tugas hari ini telah selamat diselesaikan... cuma tinggal seperkara 2 sahaja lagi seblum petang menjelma...

Nak merehatkan minda dan melegakan tenaga, ML yang sememangnya gatal jari ni, mengklikkan diri ke blog ML. Sambil melayan blogwalking, ML baca msg dari rakan blogger ML (mustasya.blogspot.com) minta izin utk tag ML bgi contest yg dia join. Alahaaii nk marah apa nye. NO HAL laa.. tag jer..

Untung2 bleh ML terjah blog tuanpunya contest ni... Lagi rezeki ML, klu menang contest yg ML nk join ni..hehehe... ML pun pegi la bersiar2 ke blog yg disarankan. Waaahhh ...sound so easy like eating kacang goreng... Masuk mulut, konyah, telan...X perlu kopek dahh..... Okla tu, klu bnyk syarat ML pun malas nk join :p 

Tambah pula.. hadiah dia... WANG TUNAI!! K'ceng!K'ceng! wang masuukkkk....

Sebagai syarat ML nk tag :Blogger senyap MakLady & Ummi yang Ikut MakLady...  sebb rasa mrk pasti seronok nk kenal2, sambil tu, tambah geng blog macam ML. Eh Jgn marah tau ML tau. ML bukan ape, nak jugak share peluang yang ada utk tambah kenalan. Jom kita sama2 join contest tajaan pemilik blog babaharin.blogspot.com ni...: JOM TAMBAH GENG BLOG 

Let's Have FUN & happy blogwalking Uolz. ;))
'ra

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]