WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, July 10, 2012

Posto! Posto!....





Assalamualaikum . Salam Sejahtera


Morningggggggg......


Ehhhh..... Kenapa tiba2 dengan logo Poslaju ni??

Logo Rasmi Poslaju Malaysia
ALKISAHNYA.......


Entry Seawal Pagi ni, KHAS utk rakan2 blogger yg disenaraikan utk menerima Award Terjah MakLady baru2 ni....Ingat x ML ada suruh UOLz send email bagi butiran diri utk urusan penghantaran hadiah. Tpi masih ada yg tak respon. Tak apa laaa..mayb x sudi dgn hadiah ML yg tak semengah tu kot..huhu


Haaaa...sebenarnya hari ni, kemungkinan besar~ Pemenang2 CONTEST ML, bakal menerima kunjungan Abang PosLaju...Hmmm.. Xcited la tu! Standby jgn tak standby..takut nnti hadiah pi kat org lain....


Ape lagi tunggun! Go and wait for Abg PosLaju....[Lepak kat rumah, maupun pejabat.Ok guys...]
Sape sayang ML leh gi standby kat depan pintu...SEKARANGGGGG....[sbnrnya Xcited nk tgk - ape ke benda nya yg x semengah dari ML tu kenn..] huhuhuhu


Issssshhh,  JANGAN la plak sbb EXCITED nk terima parcel....korg pi Terjah si Abang Poslaju tu plak !! ha ha ha nnti next time dia takmo antar parcel lagi kat korg....hhhmmm ssuai sungguh dengan kiriman poslaju. Hari ni POS - esok laajuuuuuuuuu ye dia maju ;))


{PS: jika mrk yg telah sertakan alamat n butiran ke email ML tapi masih tak menerima hadiah sila bagitau ML k :)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]