WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, July 30, 2012

Jalan Jalan @ New Castle

Salam Ramadhan buat kawan2 semua..

Semasa entry ni dibuat dan diuploadkn, bermakna MakLady sekali lagi berada di bandar Kota Bharu...hmmm wat apa plak ML ni ke sini?? Bercuti2 Malaysia dibulan puasa ni ker??? issskk sungguh tak ssuai tauuuu.... Segalanya kerana urusan peribadi...(peribadi la sangatttt.) Ok - rasanya kali ni, seperti lawatan seblum ni. ML suka stay kat area bandar - Pekan KB. Sbb senang nk bergerak! wlupun dgn bantuan si VivaD'Vass ML. Sebenarnya, ML lebih selesa drive tmpt yg familiar. Lagipn kemudahan senang skit. Lawatan kali ni, bukan la utk leisure sgt tapi bak kata org, klu dah berjalan jauh sampai sini, apa salahnya ronda2. Cuci mata. Tambah plak kali ni, ML ditemani oleh my 2 princesses. Ladies Day Out gitew!

Memandangkan bulan puasa xde la nk jalan2 sgt. Lebih kpd urus KERJA then ada masa utk bersiar2 belah ptg nya. Sambil rekey tempat utk bbuka puasa nanti, apa kata kita ronda2 kota bahru...huhu.. Lepas ni, ntah bila plak nk sampai lagi...kenn! Seterusnya kami di sini, plan nk jumpa kawan lama tu ada cuma takut tak sempat masa. Esok dah nk balik dah. Kami pn redah je jalan2 sambil cuci mata. Nak tau kat mana ML & Princesses lawati? TENGOK je pic kat bawah ni.......kat mana ML singgah!! enjoy ur view uolz & Selamat Berbuka Puasa.... ;))


pusat kraft tangan
Hotel yg kami stay for 2 days.....
kopitiam utk kmi buka puasa nnti
Ini lah dulu bingkisan dari KB.. nnti bila dh balik KL klu ada pic yg menarik ML share k... ;)) Doakan perjalanan kami selamat sepanjangan "percutian singkat" ini ... Happy Holiday Happy Blogging..!!

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]