WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, July 29, 2012

Bukan Sebarang Spa


Bismillahirahmanirahim

dengan rasa berdebar2 ML pn memberanikan diri 
untuk meletakkan kaki ke dalam air kolam yg penuh
dengan ikan. Mula tu mmg teruja bila jumpa spa ikan
ni. Ye laa selama ni dengar org bercerita je. Kali ni apa
kata ML cuba sendiri! Maka inilah pengalaman pertama
ML utk cuba FISH SPA ni. Tengok la photo yg ML amik 
semasa sesi bermanja dgn ikan2 halus ni.....
Pada mula perasaan seram pun ada, tapi ku gagahi juga kaki
masuk ke dalam kolam. Namun dengan rasa teruja nya tadi
terhapus la rasa seram tu. Malah seronok plak bila rasa ada
macam "benda" berebut2 dok gigit2 manja kat kaki ML ni..
hehehe eeee geli pun ada! Syiukkk pun ada...ha ha ha
Tengokla tu! bnyknya ikan .... mereka berkerumun kat kaki
ML - terasa mcm celebriti la plak ken...hehehehe issskk ke
situ plak ML berangan... ha ha ha. Bukan apa, ikan-ikan
ni mmg tertarik kepada bau kaki sbb tu bila kita masukkan
je kaki dlm kolam, mcm pirahna mereka datang... tolong
ragut segala kulit2 mati dan daki2 tebal yg menjadi dah lama
bertahta dikaki kita. Lagipn kira makanan lazat mrk kot..
hmmmm... gamaknya la kot..hahaha
 Pengalaman ni mmg seronok. Tapi pada mereka yg jenis "pengeli" mungkin tak sesuai. Dikuatiri nanti ikan-ikan itu akan mati lemas dengan kejutan mereka. Pada ML tak salah klu sekali skala manja kan kaki kita dengan urutan tapak kaki - refleksologi- dan seterusnya menerima rawatan spa melalui ikan2 kecik ni.
Namun, ada plak ML terdengar yang rawatan Fish Spa ni kurang sambutan sbb orgramai takut akan rumors yang tersebar luas mengatakan dgn cara ini, jangkitan penyakit boleh tersebar. ALLAHUALAM..ML bukan ariff bab2 gini. Nnti kena minta kepastian mreka2 yang pakar dlm perkara ni. Yang penting ML dah pun berani kan diri cuba rawatan spa ni. Merasa pengalaman yg menarik utk dikenang. I do enjoy the moment ;))

WHAT ABOUT UOLz....??

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]