WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, June 27, 2012

Review : BlogWalking Bersama MakLady Lagi..[3]


Blogwalking - Jgn salah Ngerti. Saya bukan Stalker. Saya hanya minat utk singgah ke blog sambil baca entry yg menarik. Klu berkenan Saya Follow..... Seperti yg dijanjikan, MakLady nk kongsi dgn blogger, KENAPA MakLady follow blog dan TERintai2 kat blog mrk ini. Untuk followers MakLady sediakan review - mana tau klu ada rakan2 blogger yg nk join sama blogwalking bersama  MakLady... 

Apa yg ML review adalah pandangan PERIBADI. Jdi apa sj pendapat ML nnti, adalah dari sudut mata turun ke hati ML sahaja. Ianya semata mata, sebagai pandangan seorg peminat blogger terhadap blog yg dikunjungi. Dengan fahaman bahawa " CitaRasa Individu adalah HakMilik Tersendiri." , maka ML dgn rasa lapang hati utk menulis dlm ruangan REVIEW bersama MakLady ni, sbgai penghargaan blog milik rakan2 yg MakLady sempat terjah. Klu ada pn teguran yg kurang disenangi oleh ANDA, terlebih dulu ML mohon maaf. Niat sekadar utk share & promote among bloggers. Sharing Is Caring... : 


Take NOTE : MakLady namakan "List" MakLady ni - as Award MakLady for the Awesome BLOGGERz  ( MakLady rasa perlu MakLady beri penghargaan untuk rakan2 blogger yang MakLady Terjah...) Mak Lady kreditkan kpd tuanpunya blog yg MakLady follow selama ni....


1.  Biar Hati Berbicara
 Biar Hati Berbicara-
 http://bukandua.blogspot.com/
Terpancul dari mulut ML, "Laaa...sweet nyeee.." bila tgk header blog DamiaZara. Comel sgt gambar "lukisan kartun" penulis dan suami. Sure masa majlis kenduri kawin ni ... ML mmg suka klu ada kartun [entah apa ntah org panggil lukisan ni..] dlm blog. Wlupn ada yg kata mcm "X sesuai" tapi itu la sebenarnya yg wat blog kita lebih menarik dan santai ;)) For me: Biar Hati Berbicara buat hati ML tenang kala bersiar2 di dalamnya :)


Dear DamiaZara, ( i guess ni nama baby penulis blog ni kot - maaf klu salah!)
Terimakasih sbb follow MakLady. Your Blog yg santai dengan entry yg sempoi. Serious i like yr style. Siap Ada tips utk kaum wanita/lelaki ;)) Thanks for sharing [harap2 dah sihat dari demam dan terus berkarya ;)) wsalam]


2.  Eny Abdullah - http://trueny.blogspot.com/ 
Eny Abdullah
Xsalah MakLady, first time ML jumpa photographer wanita yg sudi berblogwalking ke blog ML. Ye la.. ni pn sbb Im new here..hehehe Xdinafikan ramai kat dlm ni, but ML bangga Eny wat blog sambil share your photos and amazing entries.


After reading some of your amazing journey, I can tell that, you are, a strong lady. Seriously, ni bukan nk kipas or what. I ckp ni ikhlas. I wish u all the very best and keep blogging :)) Psssttt... ML minat gak amik gambar cuma ... now hanya guna camera hp je..;))


3. Color of Bitt - http://b1tt.blogspot.com
/Color of Bitt
The first time MakLady visited her blog - terus fall in love .Boleh? then cepat2 click FOLLOW THIS BLOG :)) Ms Bitt,  THANK YOU yer..sudi singgah blog &  follow me. Now i follow u back... :)


My Review : Bwow...Biru! Suka...Nice design. Cute gak blog Ms Bitt ni. Tambah dgn entry yang awesome.  hmm especially yg terkini tu. Best tgk dorg kat dlm kolam. Meriah kan klu dgn anak2 kecil ni..Frankly, y I love to follow ur blog ? .. sbb bnyk kesah dlam ni. Rasa klu sehari tak habis katam. Syabas - hope i can learn something from blogger like u. ML paling suka ur segmen : tips & tutorial. Lama gak MakLady kat sana....Anda Hebat! Tahniah krn dijemput utk siaran @ TV, GoodLuck! Thanks Bitt for sharing wt us. 


4. Sudin Shaari - http://sudinshaari.blogspot.com/

Sudin Shaari

Blog kali ni, ML suka nk komen. Mulanya, dari zahir nampak SIMPLE tpi klu ML berjalan2 kat blog Sudin ni, ML terleka dgn "cerita" entry beliau. Mungkin cara dia menyampai kan tu, lebih santai dan ringan. Short & Sharp kata org putih.. huhu Janji x jemu nk terokai..For a male blogger rasanya, tak keterlaluan utk Sudin Shaari memberi sesuatu kelainan dlm rekabentuk blog. Ini sekadar cadangan. 


Apa yg pasti, blog Sudin mmg menarik utk ML follow. Itu PASTI! Rajin jugk ML tgk Sudin ni, blogwalking! InsyaALLAH, wlpn baru, ML percaya Sudin bleh pergi jauh. GoodLuck bro :)


Haaaa... ini saja buat kali ni. MakLady pun nak try improve my blog. Mungkin korg ada idea baru utk ramai kan follower & trafik ke blog MakLady - SAYA LADY BARU BELAJAR ...
Komen dialu2kan... Sharing Is Caring :


Jumpa Lagi... Happy BlogWalking Uolz...



Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]