WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, June 27, 2012

CatWalk or KekWat...

Sambil menikmati secawan nescafe tarik, ML rancak berbual dgn my BFF. Selesai dinner kat Restoran KA, ada tetamu yang tak diundang join ktorg. Pada mula nya ML tak de la kesah sangat dengan kehadirannya. Tengah leka berbual, tetiba si Tetamu yang berlegar-legar dari tadi, singgah menyapa. Dengan muka yang tak malu tu, skrg berada kat sebelah tempat duduk ML. Sikit punya comfy dia ni. 

Tanpa menghirau kan dia, ML terus berbual. Sekali skala ML menoleh kearah nya. Penuh manja renungan si dia, mcm nak minta belaian.. 

Alahaiiii....Ktorg bleh berhenti sembang kjap, perhatikan dia ni. Rimas pn ada...Kelakar pn ada. Boleh plak dia melepak sekali dengan ktorg...?? Dah mcm kita lagak dia plak. 

So the CatWhat!! Cer tengok gaya dia duduk bersandar atas kerusi batu ni... Ya Allah - so unique...

 ML cepat-cepat capai my handphone and snap these photos. Kelakar sebenarnya...tengok gelagat siMeow ni dengan posing MAUT ala model iklan "CatFood" kat TV tu.....huhuhu... 



Si Meow ni duduk bersandar santai...
Siap termenung panjang tuu... Ingat masa depan ke apa ni?? hahaha..... 
Selesai je, MaMarazzi amik sekeping photo dia
Terus dia tersedar dari lamunan...
Terus Pose: 
Ala2 Top"CAT" Model 


"OK Uolz... Im Ready for a CatWalk...."
Issskk ...Over la si Meow ni...
Dengan Manis Muka
Sila CatWalk...!!!
 :P

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]