WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, June 9, 2012

Bloggers Yg Wowww...

Hari ni, MakLady dijemput utk memeriahkan suasana @ D' House - DiGi Hq kat Shah Alam ptg nnti.

Mungkin ramai dh tau pasal majlis anugerah anjuran DiGi Wowww...!!! - YA Lerrrr..yg heboh diperkatakan @ disebarkan dlm blog masing2 oleh para bloggers yg mengambil bahagian. Bak kata org Melayu kita, klu takde angin masakan pokok goyang - klu xde bloggers yg meWarWarkan pertandingan ni, masakan DiGi leh organise event yg Wowww mcm ni kennnn..... 


Hmmm bloggers pn sedar akan perpatah dlm ungkapan "adat permainan, ada Kalah ada Menangnya". Rata2 bloggers yg telah disenaraikan TOP 10 ngatakan, bukan RALAT sbb dah tentu2 bukan JUARA! Cuma ralat sbb cara mrk diberi harapan utk bertanding utk diadili. Sedangkan senarai  TOP 5 yg tak dihebahkan sape2 dari senarai TOP 10 pn tak TULUS!! Wowww hebat jgk berita yg MakLady dengar~!! 


Diharap dgn isu yg dialami oleh sebahagian besar para bloggers, ianya akan menjadi titik permulaan agar bloggers lebih peka dgn niat, usaha pihak tertentu utk menopulasi mrk di masa akan datang.. Seperti biase pasti ada yg Hebat & tak Hebatnya ssuatu event tu bergantung kpd pihak penganjur. Apa2 pn kemelut yg MakLady dengar, harap2 di masa akan datang, pihak penganjur tidak lepas tangan. Pada bloggers yg terkilan , MakLady harap bersabar. Dont worry coz one thing for us the bloggers, to remember - tanpa KITA ni (bloggers), sape la mereka~!! Jgn rasa terkilan dlu, kita tunggu keputusannya mlm nnt. (maaf xsure ade ke tak direct telecast nye...huhuhu)

So sambil menanti keputusan, MakLady pn bakal menyibuk2 kan diri kat booth rakan2 bloggers MakLady yg turut berniaga pd majlis kali ni. Wlupn, tak terpilih dlm top 50, top 10 maupun tersenarai dlm top 5, namun demi semangat blogging dan memeriahkan bloggers yg terpilih, kami akan sama2 berada di sana.....

Ehhh..jgn plak ada yg kata MakLady tumpang glomour ( maklady suka ikan gelama masak sambal.....) Almaklumlaaa... ramai ahli keluarga MakLady yg turut sama turut serta pd kempen DiGi Wowww dan "OFFLINE BOOTH SALE" .... X menang Awards takpe tapi biar Menang Memakai.... ( of coz laaa menang memakai Pakaian...Handbags & Assessori dari Closets Of AmyAmy!! C u there @ 6pm onwards...
Iklan Dari Closets of AmyAmy

Date: 
9 June 2012
Venue:
D'House, Lot 10,
Jalan Delima 1/1, Subang Hi-Tech Industrial Park,
40000 Shah Alam, Selangor.

Time: 
6pm - 11pm
Booth spot: 
booth #10 (combined booth with Mini Shopaholics by Nisakay
Purse Utk Majlis/Dinner

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]