WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, June 10, 2012

Review : Terjah Menerjah - Nazarku


Ya ALLAH. Maklady terharu baca komen Mrs Nazar. Xsangka plak dia masih ingat MakLady. And katanya MakLady still in her list. Woww... double terharu...Lps ni kita leh la terjah menerjah lagi.... juz like b4. Horrrayyy,,,,
InsyaALLAH skrg ada masa nk update blog. Bukan apa, dulu berehat skejap utk hindar segala kontreversi... 
Bila ML belek2 entry beliau, rasanya tak terlewat lagi nk ucap... CONGRATULATIONs on your Anniversary 06/06/12 - Moga diberkati segala kebaikan dan dimurahkan rezeki kalian sekeluarga...Aminnnn.... Kira sambut double celebration gak ler ni keenn.... ;)
Yezzzaaa...x lama lagi Mrs Nazar nk sambut baby baru plak. TAHNIAH sekali lagi. Excited kan bila diberi rezeki sebegini. Alhamdulillah. Moga kelahiran yg dinanti menyerikan lagi kluarga bahagia Mr & Mrs Nazar... aminnnn
Ohye!! Xlupa jgk MakLady nk ucap TRIMAKASIH !! TERHARU & TERSIPU2 SBB ADE SEBUT BLOG MAKLADY KAT ENTRY Mrs Nazar pada tarikh 7 Jun 2012 -sila baca kat bawah ni link dia .... http://nazarku.blogspot.com/2012/06/review-tentang-nazarku-dari-rakan.html
kami
Photo Credit to Mr&Mrs Nazar
from Nazarku.blogspot.com

THURSDAY, JUNE 7, 2012


Review Tentang Nazarku dari Rakan Blogger.....


hehehehe.... Assalamualaikum ... entry kedua untuk hari ni...lately semangat la plak nak berblog..kalu x asyik kelaut jer..itu angin baik la tu..hati happy... bak kata pepatah.. gendang gendut tali kecapi..kenyang perut senang hati... perut mak kat sentiasa nampak kenyang sekarang... boncetttt jer memanjang.....

hoi hoi nak cerita ke tak pasal review ni..membebel jer kerja nya ko... maaf tuan puan sekalian ..ini penyakit keturunan....hohoho

mak lady ana copy dari blog awk yer...

ini la review dia buat pasal blog teman ni ha...dia review 3 blog...mine is the first one... terharu la jugak..walaupun blog teman ni..idok ler sefamous blog si cantik manis hanis zalikha.... makanan sesedap.. abg mat gebu... sestyle blogger fatin lyana... follower pun baru 79 org...hihihi...tapi cukup jadi ibu yang cun lagi melotop lagi sporting utk ashraf sorang pun jadi lahhh...
Kalau korg berminat nk kenal penulis blog ni ...bleh la berkunjung ke link -->> http://nazarku.blogspot.com/ 

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]