WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Wednesday, May 30, 2012

DiGi WWWOW award and Me !!

Sebahagian Bloggers yg hadir....
Pentas Khas berlangsungnya perasmian majlis.
[sila lihat link entry utk tahu  lebih lanjut ..]

 Actually entry ni dh terlapuk dlm draft agak lama. Bila kluar dgn Cik Jejar &  Mak Dara aritu, baru teringat yg gambar2 masa launching DiGi WWWOW Award blum lagi MakLady upload kat blog. Beside entry ulung MakLady pasal digi wwwow awards yg lalu, ada lagi saki baki gambar2 utk tatapan bloggers and friends. Gambar2 ni from my handphone. So maaf je ler klu kurang menarik.X kesah laaa..mcm kata Ms Maria Elena. wlpn x guna camera canggih, asalkan the result nya BAGUS...!!! Itu Lagi Penting!!

AND DONT WORRY! Gambar2 MakLady dari entry kali ni biasa2 je. Tergambarkan keriangan MakLady & bloggers yg hadiri bersma majlis. Dlm riang ria amik bahagian ada masa gak kami lepak santai....Check It Out ....!!

kagum dgn slot perkenalan dari blogger paling COOL & CUTE
 ~ Miss Maria Elena~




BLOGGERS YANG HADIR - BUKAN CALANG2 BLOGGERS.... It was a great pleasure to be there with these ladies... luv Uolz..
gambar candid Mak Dara & tuanpunya Closet of AmyAmy
AmyErin & Maria Elena
AmyErin & Mak Dara
Mak Lady terharu ...
 Maria Elena sudi rakamkan gambar bersama .
TERIMA KASIH MARIA... love u :))

Oh yer... klu ada yg nk share GAMBAR dlm ENTRY KALI NI, Juz kredit kat DiGi je kot sbb event ni event dorng!! [ tu pn klu ada kawan2 bloggers yg nk tag photo ni, sila laa... xpayah la nk bagi kredit kat MakLady or my blog pun xpe. SUMPAH! MakLady x sentap he he he ] 

Psssttttt....Klu ada pn, yg terGOOGLE dan minat nk put up kat blog dorg, they r free to do so! dgn izin MakLady, wlpn rasa2nya x de sape yg nk google and amik photo ni...  [Sbb gambar2 MakLady tu xla hebat tara mana pn sbb tu MakLady rasa klu xnak kredit pn X de hal punya.] Bukan leh kaya or glamour pn.... Malah klu niat org yg upload gambar2 dari blog MakLady yg berniat baik, insyaALLAH "ganjaran" nya akan ALLAH balas dgn kebaikan...ITU LAGI PENTING.... 


Opppsss Maaf....mungkin ada yg kat luar sana akan kata..." waaaahhh...ttiba makcik ni plak nk OVER..." or yang sewaktu dengan nya. MakLady x kesah~! Biasa laaa... Love & Hate ada d mana2. Tpi percayalah, klu sorang x suka ada lagi ATLEAST 3 org yg suka. Allah jadi kan UMATnya dgn kelebihan sifat. So tak keterlaluan jika MakLady anggap, klu sorg dua yg Hate ....ada ramai lagi yg Love kita!! Klu ada yg nk sentap sbb keOVERan MakLady or Makcik utk bercerita pnjg pasal event yg berlaku pd hari tu, X payah susah2. Im not going to please everybody. So sape yg rasa2 x de apa yg menarik psl event ni termasuk mrk2 yg terlibat - ADE AQQ KESAH??....


Oooo HATERZ! (sambil letak jari kat mulut dan high 5 kat langit..) hu hu hu!!....

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]