WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, May 31, 2012

It's a WWWOW thing...


  Masih bercerita pasal DiGi WWOW Award" .... 

Utk pengetahuan bloggers dan mrk yg bakal hadiri  Majlis Anugerah DWA, sila la buat persiapan awal. Maksud MakLady, make sure korg tau kat mana lokasi majlis. SbbWWWOW Award - kali ni, MakLady nk share dgn Uolz mengenai LOKASI yg dijangka berlangsungnya majlis anugerah tu. Ramai yg ternanti utk sama2 meraikan rakan2 bloggers yg terpilih ke Top 10.... termasuk la MakLady.

Haaa korg jgn ingat artis aje yg ada Majlis Prestij atau Malam Anugerah mcm ni. Bloggers (yang dijemput) nanti bakal diraikan dlm suasana yg meriah disamping acara majlis yg WOWWW gak~!! Klu tak ..masakan pihak DiGi panggil award ni " W nya, apa yg difahamkan, masa kami hadir buat pertama kalinya ke situ, ramai yg tersesat... terutama kpd mrk yg kurang ariff dgn area Shah Alam. 


Klu mrk yg penah datang ke sini, rasanya tak perlu bawa PAPAGO! Alaaa...tmpt yg sama masa berlangsung pelancaran DWA dlu [ sape yg dh hadir pd majlsi perlancaran tahu kat mana...???]

Pada pandangan MakLady, mmg bagus pemilihan lokasi kali ini kerana selain dri memberi suasana yg selesa, majlis tu nanti akan membuka mata org luar dgn kecanggihan yg sgt memukau, terutama keunikan rekabentuk lokasi itu sendiri. Sedikit sbnyk memberi imej yg positif lagi WWWOW utk pihak DiGi dan pihak penganjur atas majlis keseluruhannya 

Yg pasti, ramai akan terpukau dgn keindahan bangunan itu sendiri dan suasana majlis di lokasi itu nanti. MakLady percaya, pihak penganjur telah memilih venue yg ssuai utk majlis ini memandangkan ianya mampu memberi ssuatu yg WWWOW utk hadiran. Oleh yg demikian, jom MakLady bawa anda utk mengintai ke lokasi yg dimaksudkan...

- kpd mrk yg masih blum tahu di mana lokasi dan bangunan DiGi HQ ni, dont worry - kat bawah ni ada sdikit info. Harap dpt membantu Uolz jika menerima jemputan ke majlis itu nanti. 

Lokasi Majlis: D'House (DiGi HQ) 
Lot 10, Jalan Delima 1/1 (Subang Hi-Tech Industrial Park), Shah AlamSelangor 40000
Building, Office
+60 3-5721 1800       
Info & Map (Credit to FourSquare) 
Dibawah ni adalah sebahgian dr bbrapa lokasi dan reka bentuk hiasan dalaman yg pda pandangan MakLady sangat2 laaaaa COOL & WWWOW.....
main entrance utk masuk ke ruang lobi
tak caya? cerr intai2....;))
permandangan dari ruang legar tengah
 - u can see the lobby from here
Ruang di mana majlis pelancaran di adakan.
Kami mengadap pentas dan diatas kepala kami
adalah kipas besar (lihat gambar bawah ni...)
WOWWW....
Urban & Style
Nice & Cool
SO COOL & UNIQUE....
- sape tau apa benda ni?? - 

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]