WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, March 24, 2012

Jom Join "DiGi WWWOW AWARDS "

 First time , MakLady attend such an event - mmg teruja gak. Sejak jadi blogger ni, blum lagi dpt peluang sebegini. Nasib baik Erin from Closet AmyAmy mengajak MakLady join her to witness the lauching of Malaysia DiGi WWWOW AWARDS  together wt my kezen &  hubby (juga bloggers yang aktif)
 Masa kmi sampai di perkarangan tmpt berlangsungnya majlis ni, 
dah dpt lihat org mula mendaftar. 
Selepas daftar, sticker ni ditampal kat lengan baju....
BUKTI : Calon ONLINE SHOP OF THE YEAR
 Vote For Me ;))
  Selepas mendaftar, kami dihidangkan dgn bfast (nasilemak, meegoreng +minuman) Lapik perut sbb difahamkan majlis akan berlangsung hingga ke petang....
Setelah selesai isi perut, kami beredar ke Lobby dimana sessi berposing2 berlangsung! (Maaf, photo itu agak personal. So xdpt nk muatkan kat sini....)


Untuk tidak menghampakan .. MakLady bawa anda semua ke Majlis sebenar.... Bermula dgn sessi Perkenalan Pihak Penaja bersama utk event dan juga utk AWARD. Klu uols nk tau, hadiah tahun ini mmg menarik. Ada percutian luar negara, ada wang tunai, ada pakej menarik dari syarikat yg terlibat. Yang pasti, klu bloggers tak dicalonkan atau mencalonkan diri utk kategori yg disediakan... mmg RUGI!!!...Seblum korg pegi daftarkan diri utk cuba nasib, elok la rasanya teliti gambar2 para penaja yg diperkenalkan.....MakLady nampak ada Nuffnang, ada AirAsia, ada SamSung, ada Astro...isssskkk bnyk lagi laaaaa... Xcaya cer tgk 
 
Yang pulak sessi penerangan AWARD oleh pegawai DiGi




 Sessi Q&A dari pihak penaja dan penganjur

 Bergambar Kenangan Majlis (Grup Photo) 
(bawah) para jurugambar yang hadir bersama wartawan
tak lepaskan peluang snap pics para peserta yang hadir  
 Then....MAKAN TIME....( makanan ditaja oleh pihak Nando's..)

 Alhamdulillah...Sedappppnyaaaa....
 Part 2 : Sessi Bengkel yg dikelolakan oleh Speaker Jemputan pd majlis itu. Memang menarik dan teruja!!! Xpenah terbayang kat kepala MakLady utk turut serta dlm aktiviti yg sebegini... Nak tau x apa yg kami kena buat kat bengkel2 tu?? Dan apakah aktiviti yg kami kena buat...?? Nak tau xsape SPEAKERS hebat2 yang kami temui kat bengkel tu? Dan...klu korang nk tau jgk, siapakah yang buli dan kena buli??  hmmm kena la ikut MakLady belayar ke entry yang bakal tiba ...selepas ni.. TUUNNNGGUUU..... :))
by the way...sweet tul kerusi yg ada dlm studio ni..... awesome!!

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]