WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, March 25, 2012

Sweetnya bila Melamar Secara LIVE,,,

scha pengantin
AKHIRNYA IMPIAN SCHA JADI KENYATAAN...

Petang tadi dlm rancangan Propaganza @Astro , buat pertama kalinya penonton dikejutkan oleh penggambaran LIVE di kala AWAL melamar SCHA utk menjadi isterinya.

So sweet .. ;))

Mmg rasanya blum penah lagi artis yg berpeluang melamar bakal isteri secara LIVE di TV. Klu di luar negara tu dh bnyk kali kita tonton dan dengar.

Memang cute giler bila Scha yang tengah kusyuk mengacarakan rancangan tersebut, ttiba Awal datang dengan membawa kotak cincin dan MELAMAR Scha...

Nak tgk x apa yang berlaku selepas tu??? ...
Klu mcm tu, korg klik kat video kat bawah ni, yg telah dimuatturunka dari Youtube oleh guaradioTV

Dengan khabar berita ini, MakLady doakan pasangan ini, dirahmati dengan sinar bahagia selalu. Kekal bersama hingga ke akhir hayat . ~ SELAMAT PENGANTIN BARU ~

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]