WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, May 29, 2012

Mak Dara Kena KidNap...??


Aduhaiiiiii....

Penat gak arini , dgn cuaca panas yg melanda....


MakLady gagahi jugak laaaa melangkah ke dlm bilik bacaan. Ingat nk siapkan satu entry sblm melabuh tirai utk hari ini...(hhmmm tido la tuuu...)


Kononnya, ada hati nk update blog.... Tpi bila je bukak my darling dearie blog ni, MakLady terkedu jap~! 


Terpampang kat muka depan blog dashboard, update entry dari blogger cik Elia a.k.a Jejariruncing pasal kes kidnap!! Isskkk..KIDNAP??? Biar betul...?? 


Tengok tajuk je dah suspen~! "KIDNAP MAKDARA"


Alahaiiii, cik jejariruncing...sape plak culik MakDara ni? 

...Resah la plak hati MakLady bila bca berita2 mcm ni.....


Ape idaknya, skrg ni kan dh ramai kes2 rompak, kes2 samun dan bunuh...dan x lupa gak kes CULIK~!!...


Tut tut ..khabarnya Mak Dara Kena Kidnap??? 

O - Mak - Gayah....~!! Btul ke ni? Issskkk sape culik Mak Dara??....... sape????.....

hmmmmm.... jgn paniz.. jgn mek kepoh sgt pasal berita ni... Tarik nafas panjang2. RELEKS!!  jgn cepat nk melatah! Jgn main terjah je klu blum pasti akan berita yg kita baca atau dengar. Elok selidik dlu... :)

SO.....apa lagi meh KITA TERJAH BLOG ......

Kidnap Mak Dara

Elia Si Jejariruncing at ! Elia : Short & Sweet ! - 6 hours ago
Harini saya sepanjang hari gi hang out with my mum and auntie, lama tak jumpa (takde la lama benor tapi dekat berbulan). oleh itu saya pon gi pick up my mum and heads to auntie Ida's house. kidnap kejap.. bawa gi Wangsa Walk Mall. untuk sesi bergossip kami memilih lokasi yang strategik. Iaitu di BBQ Chicken. tak pernah lagi makan kat sini. tengok pon tempat ni macam cozy je. rupanya ni kedai makanan bertemakan Korean dish. Nilah my auntie or lebih dikenali sebagai Mak Dara di blognya. Me with my backbone. My Mum Kami kalau lepak memang tak hengat2. kat BBQ Chicken ni je order air ... more »


Mak Dara Di Kidnap Oleh Si Jejari Runcing

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA at Bicara Mak Dara - 4 hours ago
Waduhhhhh tengah hari tadi Mak Dara telah dikidnapppppp... Bukan seorang tapi dua orang yang telah mengkidnap Mak Dara... Bukan itu sahaja setelah menculik Mak Dara kidnaper Mak siap updatekan di blognya.. entry KIDNAP MAK DARA Tapi kidnaper Mak Dara ni memang sungguh baik hati siap bawak pegi makan makan dan jalan jalan di Wangsa Walk Mall lagi.. Nak tahu siapa yang Kidnap Mak Dara? Inilah orangnyanya Kak Ani dan Elia :) Hehehe gojessss gojessskan kidnaper yang mengkidnap Mak Dara ini hehehe.. Mereka adalah sepupu dan anak saudara Mak Dara iaitu Kak Ani dan juga Elia si Jejari Ru... more »

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]