WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, May 28, 2012

Cuti2 lagi....???

Credit to Google


Memandangkan hari ni dah mula cuti sekolah Mid Year 2012. Anak2 sure sronok sbb dpt "berehat" seketika dari menghadiri diri ke skolah. Parents pn legaaaaa seketika, utk uruskan anak2 ke skolah pagi2. Dlm masa cuti skolah ni, trafik akan berkurangan.. LEGAAAAAA... xde la jammed baban tiap2 pagi...

Yang best nya CUTI kali ni, wlpn kanak2 lain excited dgn plan makbapak, my kiddo yg sorng ni sibuk dgn aktiviti kelas tambahan. Ada tuition to attend. Kelas tambahan cuma 2hari je. Kira x perlu la MakLady pikir mana nk bawa dia gi cuti2 ni... But still...cuti ni my mom dah sound nk ke umah my bro kat Klang.. oklaaa atleast bergerak gak ler si kiddo ni. Dari memerap kat rumah....So next week selepas gi amik IC dia kat JPN , i will send them off to my bro's.... lagipn anak2 buah pn ada sama. Leh la si kiddo ni spent time wt the kezens... and my mom leh rehat dgn tenang :)) 

Oh ye...still talking abt school holidays... X keterlaluan klu ckp, movie cerita kartun mmg sinonim dgn SCHOOL HOLIDAYS. Tiap kali cuti sekolah pasti ada cerita kanak / animasi yg boleh kita bawa anak menonton. haaaa..and that's the thing yg Maklady selalu wat bila cuti skolah. Atleast dpt gak tgk crita kartun dgn my kiddo!! Almaklum la kan...Xkan laaa nk ajak rakan sebaya tgk cerita kartun cam ni...huhuhu..mau kena reject habisssssss....ha ha ha

Hurray~!!!... 
7 June nnti, MakLady nk p tgk MADAGASCAR 3 - Europe's Most Wanted... with my kiddo~!! 
[maknye yg terlebih excited..]

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]