WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, May 26, 2012

Wow!!! SuperModel Me...

Credit to Google & www.Supermodel Me.tv

I guess by now , ramai yg dh Qatam Siri SUPERMODEL ME season pertama sampai yg ke -3 ni. Poor Me...coz for the first time MakLady terTengok @ Astro Channel 729 petang tadi. Waktu tu, dok sorng2 kat rumah, belek satu2 rancangan ASTRO, tgk yg mana menarik. Xsia2 weekend MakLady kali ni.... Almaklum laa kat rumah ni hanya TUAN TANAH yg selalu menopoli rancangan tv khasnya ASTRO. So bila dpt kesempatan berada sorang2 kat rumah, apelagi.. Remote Control Anaaaa la punyaaaa.... It's time, to Conquer Astro~!! ha ha ha ha... 

That's how i come across this Reality show aired from the first episod (Season 3) sampai episod 11. Kira Marathon show...Woww!! Hebat gak peserta yg bertanding. 12 ladies from ASIA yg masing2 berusaha utk melawakkan diri mrk bergelar SUPERMODEL. Ala lebih kurang mcm TOPMODEL yg kat US tu ler... Dorg bertanding sesama sendiri. Dok serumah dan akan diberi tugasan pd masa ke masa, dan along the way, ada saja peserta akan disingkirkan. Hingga la mrk temui JUARA merangkul SUPERMODEL yg dicari2. Cuma beza nya program ni peserta adalah dari negara2 Asian. Cuma MakLady tercari2 gak ler, klu terselit2 peserta dari Malaysia. Xde rasanya. Hmmm elok ..[no comment] ...Pasal program ni !!

Sebenar2nya, ML tak taupn wujud show ni, until i watched it on Astro ~!! Lagipn, xde la Super sgt nk amik port pasal aktiviti wanita cun seksi body ala model2 ni...kennn... ( huhuhu...ada unsur sedo diri di sini..~!! kita bukn nk berangan model hokkayyy....jauh sekali nk jdi SuperModel!! Edoklerrr temann...) Cukup sekadar terhibur dgn melihat gelagat peserta2 diluar set pertandingan maupn ketika di rumah penginapan mrk. Yang menarik, setiap minggu mrk akan menjalani sessi foto dgn tugasan yg mencabar sebgai menguji bakat, semangat, attitude dan tak lupa BRAIN mrk... ~! Ya.. beauty must come wt BRAIN too... So, now u know~! 

So my weekend this time will be worthy ( learning from these ladies their experiences during the show) Bcoz beside being beautiful, we women must learn how to have a great ATTITUDE, Smart BRAIN besides the LOOKs to make things worth living for... GOOD LUCK LADIES ~!! 



Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]