WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, May 11, 2012

HIp! Hip! Hurrray....



TAHNIAH !!.. TAHNIAH!!...TAHNIAH...!!

Balik saja dari bercuti ttiba dpt berita yg disampaikan masa dlm kereta utk ke Nilai3. Oh really? Pasti tuanpunya blog happy kan?? TAHNIAH laaaa yerrrr....untuk tuan punya blog - jejariruncing.blogspot.com atas pencalunan top 10 dlm DiGi WWWOW Awards.

Her blog has been selected by juries for these catagories : FAVE KAY POH & BLOGGER OF THE YEAR..

As for me, wlupn suka2 join utk "meramaikan" event ni, rasa happy gak sbb ada kawan2 dan org terdekat yg turut sama meraikan pertandingan kali ni. Wlupn tak dicalonkan utk top 50 pn, tak pe, sbb niat tu dah tercapai.... MEMERIAHKAN SUASANA~!! [niat itu lebih penting..:)]

Ok. my sincere wish to ALL yg amik masuk mencalonkan blog masing tapi takde rezeki utk terpilih ke top 50, JANGAN PUTUS ASA~! Next time kita cuba lagi K lalingz... :))

Utk yg berjaya ke saringan dan ke FINAL. Tahniah sekali lagi :)) All the best Uolz. Harus ingat gak - kalah menang tu tak penting. Dah masuk top 10 pn dah kira Bagus!! sbb dari awal lagi mmg MakLady caya pd rezeki. Kalau ada rezeki kita, tak ke mana. Klu dah bukan rezeki kita nanti, terima la seadanya.

Ye laaa..calon2 yang bertanding utk menang bgi kategori masing2, pn bukan canang2 blogger. Masing2 ada keistimewa sendiri. I think the juries [yang difahamkan terdiri drp bbagai bidang cabang profession. Mrk mmg hebat2 blaka dlm menilai ssuatu blog utk mencapai matlamat pertandingan] So let's us seatback and enjoy these event as part of our journey into the world of BLOGGING.... In fact, this will be only the beginning of a great adventures ...
GOODLUCK to ALL :)

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]