WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, April 21, 2011

Say Cheeseeeee.. ( -_-)

 Perut yg lapar masa singgah di sbuah restoran makanan Siam telah memanjangkan selera.... Lantas dgn rakusnya, mencapai MeNu ~ Mata masing2 tertumpu pd barisan lauk2 yg mampu membuat kilang airliur berfungsi... tertelan jgk la wlpn sekadar gambar. Yelaaaa...gambar kan leh menceritakan 1001 rasa..tambah2 bila gambar tu, adalah gambar makanan di kala kelaparan... ;))

hahaha.. gitu la gamaknya cerita nya, masa Lady & anak serta rakannya mula melabuhkan ponggong masing2 utk LUNCH sama... tapi bak kata org, A PICTURE TELLS A THOUSAND TALES..

so do these pictures:  cer tengok! cer tengok!! ... Lady snap gambar hidangan kami pd tengahari tu guna hphone jer..

hmmmm...sungguh menyelerakan.... 
tgk aje hiasan nya....waduhhhh...
pasti sesedap mata memandang..
sedap lagi rasanya ....!!!

BUT ..WAIT....!!!
Pandai btul ikan ni posing bila org nk amik gambar dia. siap say Cheeseeee... lagi tu....
hehehehe 
Apsal rupa ikan nya mcm ni?? Tersengeh kat kami... Sungguh ngeri laa... alahaiii U tu dh la tak ensem, takyah la nk Say Chesseeeee kat ktorg plak..
hahahahaha


setelah kami alih pandangan ikan ni biar agak lebih natural, baru la dpt shoot yg cantik :)) 
oh lupa plak: model kita ptg tu: si siakap masak 3 rasa dgn sayur kailan masak ikan masin...yum yum yummy ...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]