WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Sunday, April 24, 2011

Masa zaman main bowling..

kenangan indah masa main bowling....


Ilham dari MyDearDairy - July 11, 2005


Masa tu (ni kira flashback laaa...)


It was a Saturday evening:  I decided to play bowling with my princesses. Selalunya, aku main bowling dgn my princess bongsu. She's my partner la masa tu kiranya, lagipn masa tu, she msih blajar lagi and stay wt me. 


Nak crite bagi...I start main bowling ni dah lama dah. Mula berjinak2 dgn bowling, bila selalu main kat Federal dgn member2 office. Then atas nasihat my "doktor" merangkap my personal financial advicer, i stopped bowling. Then 2005, mula berbowling balik!! ...sebenarnya my princess yang ajak main. Dia pun masa tu baru gak kenal dgn bowling. Kira nk asah bakat. At first, malas gak la nak tunjuk terror..hehehe...tapi org dah cabar...And then, tanpa ku sedari, I was back to the game....


Terror ke aku main? Issskkk...Tak de la terror sangat. setakat bola tak masuk longkang 2 - dah kira bagus la tu. Nak kata tak bagus tak jugak la coz ada gak strike melanda dlm game...hehehe...


Lain la Si Princess yang baru belajar...almaklum la mula belajar, kerap gak la bowling ball masuk longkang...but then bila dh selalu practis. Dia plak lagi terror..She always bet me in the game tau..Ni tak leh jadi ni!! aaahhh....


Bila tiba cuti semester baru Princess Sulong join kami. Princess Sulong datang support we all main hari tu. Kira jadi penonton je. sbb dia Injured!! hehehe. So petang tu, ada la org blanje kitaorg dinner coz menang game...NZ here we come...!! Had a great time...together with our Lepakz pals...Had & Sahir..They joined us main bowling sama...Best giloz!! 


Tapi skrg smua u Sejarah yer.. !! NOW...semua dh gantung bola sbb injured sepenuh masa..hehehehe 

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]