WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Monday, April 25, 2011

Flashback: Amer's first day of school


Once upon a January 3, 2006....

Pepagi lagi si amir dah kejut mak dia..."mak..cepat !!! amir nak gi sekolah....!! " so excited btul si kecik aku pagi ni. Tgk jam baru kul 7.30 pagi...Alamak!! sibuk sungguh dia ni.Dari malam semalam lagi. Nak masuk tido pun siap ingatkan aku..jgn lupa kejut dia.." amir nak pegi sekolah esok.." sambil cium tangan & pipi aku ...Tut-tut esok dia lak yg kejutkan kita..hehehe..."Nape awal sangat amir bangun ni??? Lambat lagi lah dear.."


Tu la telatah anak bungsu i , on his first day to school. Tu baru tadika belum nak masuk sekolah betul lagi. Dah kecoh satu umah...Well after having bfast, i drove amir & diana, anak buah ke tadika tak jauh dari rumah.


Bila pikir2kan, rasanya nak sekolah anak ke tadika nowadays dah macam nak masukkan anak ke Uitm. Apa tidaknya, yuran pendaftaran plus other fees...makan beratus..malah beribu...semua demi nak anak kita dapat peluang belajar..walaupun rasa kalau di zaman aku masuk U dulu ...yuran yg aku bayar pagi tadi boleh bayar utk 2 org pelajar IPTA masa aku mula mendaftar dulu..how time passes us by so fast ...!!..hhmmm...

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]