WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Tuesday, April 12, 2011

Dihukum utk jadi Penghibur

U have to pay the Price for being Famous...

gitu la bunyi ayat nya kot, utk menggambarkan kepayahan yg perlu kita bayar bila nk berada di kemuncak jaya. atau lebih tepat dlm kes kali ni... utk jadi TERKENAL mcm abg polis kita ni...

Im sure uolz masih ingat lagi dgn VC mamat ni pd entry sblm ni ~ ..sila klik sini yer...:))

Tapi kali ni, Lady nk share satu lagi VC abg polis penghibur lara ni, masa dia dihukum...YESS!! dia kena hukum seberat2nya....

Nak tau apa hukuman?? Lihat la sendiri...


Setelah ditimbang sama rata, inilah hasil nya.
~ beliau didenda utk mengulangi adegan "miming" yg mcm dlm VC sulong yg telah memPoPuLaRkan diri nye.

OKlah uolz..Lady xmo buang masa - apa kata kita tgk je laa .... caiya ! caiya! caiya sama lu..:P

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]