WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Thursday, February 10, 2011

Look!!! Who's Coming To Town....Part 3 (Finale...:)

Allooooo....BB! Helloooo Kopitiam

Masih lagi crite pasal lawatan my kezen CPP..(bukan nama sebnar)!!! Amboiii...sakan nooo mekk..
Mai sini tak dok tak diam... dh naik berat 3kilo sehari..hahaha..Ape idaknya??? Mau kata celek mata ja...Makan! Makan! Makan!....ha ha ha..

ehehehe.. dia pn ada ngeluh~ adooiiii..im putting some weight ni ...tgk la dh gebu pipi Cheq Pi Pi...(bukan nama sebenar!! ) tulun~!! TAPI uolz jgn kuatir laa...tu gimik ja tu. Sememangnya cheq ni dok maintain dr dulu2 lagi laa... Makan la apa pun ..x gitu mek?? hehe Janji vogie d vass maintain vogue selalu. Tgk je la pic kat sini ni.. Very the gojess kN POSE menarik. Lagipn depa ni mmg suka la klu bab2 amik pic ni...( yg sorang tu bukan my kezen but my daughter....) Sempat berposing yerr..hehehe

Okayla u olz..jom intai2 pic yg kmi amik magsa @ bersantai dgn kamera hp LN yg cantik lagi canggih ...hehehe and for CPP... CANTIQQ kan.... ;)) ~ look at the new look of Amy...what is new?? OH COZ aaa..the lastest design TUDUNG is new and cute to wear...:))

ambooiii...yg mana satu makcik /anak sedara ni?? 
maintain ayu dgn gaya bersahaja....
wlpn dlm keadaan, hp masih di tangan, namun pose ayu MASIH!!

dlm keadaan kurang sihat ni , sempat jgk berposing dgn ana...:(
lama nya lagi lunch ni..lapar la ni....grrrrrhhh..
Lepas lunch @ JJ Au2 tu, kami bertukar selera plak lepas tu...
mmandangkan kesihatan LN takberapa baik masa tu , 
i dont order the laksa!! so CPP how is it?
best kan? ... terbaik dari georgetown :))
masa kat Kopitiam @ Georgetown,
in WangsaWalk with Erin and CPP.
"aloo CPP makan tak pandang kiri kanan dah....."
org kat blakang tu, nk tumpng skali ker..hehe.
Utk sekian kali nye, kelazatan masakan di manapn xkan sama dgn masakan ibu...hmmm motipp?? hehehehe..

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]