WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Friday, February 18, 2011

Jom p tgk wayang...?

Masa my BFF ask me this question ... i mcm malas nk jawap!
mcm dlm kepala otak ni dok pikir..Nak tgk crita apa???

Like she can read my mind...Then she say " Yogi bear...."

 Yogi Bear????  Why Yogi bear...??

..bla bla bla bla....she explained.....
 hmmm..rupanya ade cerita dsebalik cerita.. hahahaha...

 ok laa..suka hati u la Sheena..
janji bukan cerita bodoh2...

but kat mana nk tgk?
"the Garden!!" she answered clearly...

OK...!! i follow.... ;)) rezeki jgn ditolak!!
Yogi ...pn Yogi laaaa.... :p

BUT when we were in The Garden
Suddenly Sheena changed her mind...


Let's watch No String Attached!

" it's more FUN...!!"  she urged

I ikut je.. afterall the title sound very inviting!!
Tambah plak movie ni katogeri 18SG (minta perhatian adik2 kat luar sana ~ movie ni ade unsur2 SexGanas ..dilarang sama skali dtonton..)

hahaha..SG la sgt filem kat panggung kita ni. Wlpn ianya ada label SG tapi rasanya awal2 lagi dh kena kerat habis oleh penapis filem.. hahaha . Acah je kasi warning 18SG hehe

Well ~ Not much abt the SG thing! Afterall it's a romantic comedy!! for sure ada unsur tangkap cinta, lawak bodoh or lawak hanya mrk yg "akal double meaning" je faham. TAMBAH plak si hero heroin dia pn mcm best je... so what to lose... afterall it's February ...the mood of romantic breeze is still in the air...


Beb~~ let's get romantic...aarrgggghhhh ;p

Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]