WELCOMES FOLLOWERS WITH A CLEAN, SWEET HEARTED & RESPECTFUL ATTITUDE & MANNER.
** Either write something worth reading or do something worth writing. ~Benjamin Franklin **

~ BISMILLAHIRAHMANIRAHIM ~

ASSALAMMUALAIKUM... Salam Mesra - Salam Blogging dari MakLady

Saturday, February 19, 2011

Tiada Talian ....

Hari ni, spt yg dijanji My Bff - Sheena nk bawa LN  gi tgk wayang..
so that day lepas je jumpa Zie kat A&W kami bergegas ke TAMAN
utk merelaxkan minda dgn menonton ....???cerita dia...hmmm... korg klik la kat sini klu nk tau.....:P
Tiada Talian Berhubung??? hmmm lebih kurang la kot klu di "direct translation" kn...
rosak bahasa hehehe - sorry kamus dewan bahasa !!!
Ok, anyway, entry kali ni nk cerita skit pasal MOVIE yg baru je kami tgk ni...
Yela.. selalu bila lepas je tgk wayang pasti ada je yg nk dikomen rite??
Korg pn mcm tu kan...?? admit je ... :P

So pd pandangan LN cerita ni, mcm cerita2 kisah cinta yg sebelum ni,
ade massage yg nk disampaikan...  Serupa gak ler dgn No String Attached..
klu nk ulas dari mula sampai akhir nnti jenuh la korg nk baca....
so simple je kat sini ~ LN boleh bagi 5 stars kat crite ni coz

1. Jalan cerita dia straight forward. Senang faham. Realiti kehidupan wlpn bukan budaya kita.
2. Watak yg bersahaja.. baik hero / heroin bleh "relate" dgn watak individu pd diri kita maupn kawan2 kita.
3. Boleh membantu kita memahami apa sebenarnya yg kita mahu dlm hubungan.
4. Cerita ni boleh mmbantu sang BF agar memahami apa yg ada dlm fikiran/hati gf @ pasangan mrk bila bercakap pasal hubungan kerana selalunya hubungan yg sebegini hanya menjadi keutamaan sang Lelaki - namun dlm filem ni, watak tersebut telah diberi kpd sang wanita!!
5. Aksi lawak lucah yg sederhana. Xde la segan klu gi tgk dgn bf/gf korg...atleast dlm gelak2 tu ade message yg nk disampaikan...(sbb telah disensoredkan terlebih dahulu)

Yg lain nye korg gi la tgk~~ nk cerita sampai esok pn xhabis..!!!
apa2 pn lepaih ni LN nk gi cari VCD cite ni..n nk simpan buat koleksi...yezzaaaa

NO STRING ATTACHED is a MUST SEE !!


Dari Meja PR MakLady

KEPADA ANDA yg BENCI TAPI RINDU @ yg NyampaH! MeluaT! NaK MuntaH! sama blog atau MakLady sendri : ~ THIS IS her BLOG, her ENTRies, her STORY ! BUKAN BLOG UoLz...! Suka hati MakLady ler, dia nak tulis apa pun. Dia nak syok sendiri ke, nak celoteh berjela jela sekali pun! Dah nama pn BLOG MAK LADY! So, KLU UoLz TAK SUKA cara MAKLADY type atau menulis, keep away from here ~ END STORY ! [",] Finally, Dont Forget to klik "UnFollow" on your way OUT ~ TQVM [",]